Nie prostuje włosów codziennie, tylko po umyciu suszę, a potem używam prostownicy - nie kręcą się do następnego mycia, chyba, że złapie mnie gdzieś deszcz
o wlosach i fryzurach ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: o wlosach i fryzurach ;)
Wrzucę fotę jak w końcu sobie jakąś zrobię
Nie prostuje włosów codziennie, tylko po umyciu suszę, a potem używam prostownicy - nie kręcą się do następnego mycia, chyba, że złapie mnie gdzieś deszcz
Prostuję jakieś 2 razy w tygodniu x3
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Mocną masz prostownice albo dobre kosmetyki
moja kumpela też kręcone włoski ma i zrobiła sobie kiedyś grzywkę, musiała doprostowywać ją codziennie bo po całym dniu u tak robiła się taka napuszona i sfalowana 
a ja nie odpuszczę i muszę być ruda. najchętniej to jeszcze bym sobie zrobiła trwałą. rude loki^^
o. takie mniej więcej, tylko jaśniejsze. http://stylio.pl/zdjecia/106/106392_l/A ... e+loki.jpg
ostatnio fryzjerka nie chciała mi rozjaśnić, i srednio to wyszło
.
ja prostuję teraz tylko grzywkę, a i tak po paru godzinach nie ma śladu
o. takie mniej więcej, tylko jaśniejsze. http://stylio.pl/zdjecia/106/106392_l/A ... e+loki.jpg
ostatnio fryzjerka nie chciała mi rozjaśnić, i srednio to wyszło
ja prostuję teraz tylko grzywkę, a i tak po paru godzinach nie ma śladu

I TAK UMRZESZ.
a tak w ogóle to cieszę się że wam się podoba
Landrynka rude loki są boskie
koniecznie sobie zrób 
Ja to bym chciała mieć rude włosy. Zawsze chciałam mieć rude.
Ale boje się pofarbować, bo mam tak dziwne włosy, że jak tylko chcę np. czarne pasemka, wychodzą fioletowe. Chce czerwony - wychodzi pomarańczowy/różowy, jak chciałam zielone - wyszły żółte i nie było ich prawie widać
Ale boje się pofarbować, bo mam tak dziwne włosy, że jak tylko chcę np. czarne pasemka, wychodzą fioletowe. Chce czerwony - wychodzi pomarańczowy/różowy, jak chciałam zielone - wyszły żółte i nie było ich prawie widać
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Dawajcie więcej zdjęć fryzur
Niech no sobie chociaż popatrze
Ja nadal zapuszczam i nie tykam nic poza grzywką
Poza tym strasznie polubiłam moje loki, więc i prostownica używana tylko przy grzywce.
Niech no sobie chociaż popatrze
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nie dziwię się, bardzo ładnie Ci w lokachPoza tym strasznie polubiłam moje loki, więc i prostownica używana tylko przy grzywce.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
ja mam mroczny plan
jade jutro do afrostylu go zrealizować

moje włosy są bardzociemno brązowe, prawie czarne, z pod spodu chce sobie dopiąc włosy takie blond-prawiebiały, i tam co 5cm warkoczyk w tym samym kolorze, a w jednym miejscu 3 dlugie warkoczyki -ciemny brąz (jak włos) zielony ciemny i rudawy
co Wy na to
?

moje włosy są bardzociemno brązowe, prawie czarne, z pod spodu chce sobie dopiąc włosy takie blond-prawiebiały, i tam co 5cm warkoczyk w tym samym kolorze, a w jednym miejscu 3 dlugie warkoczyki -ciemny brąz (jak włos) zielony ciemny i rudawy
co Wy na to
Hmm, nie potrafie sobie tego wyobrazić
Nawet z pomocą jakże twórczego obrazka 
Jak zrobisz to chcem dużo zdjęć
Jak zrobisz to chcem dużo zdjęć
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
borsuk.
dość ciężko będzie to zrobić, żey nie wyglądało lachonowato.
dość ciężko będzie to zrobić, żey nie wyglądało lachonowato.

I TAK UMRZESZ.
mówicie, że lachonowato ;/ ? :O
no, lachonowato
mozeinny kolor zamiast blondu? fioletowy, czerwony?
chociaz ja ogolnie nie jestem zwolenniczką dziwnych rzeczy na głowie
mozeinny kolor zamiast blondu? fioletowy, czerwony?
chociaz ja ogolnie nie jestem zwolenniczką dziwnych rzeczy na głowie
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
no wlasnie kolory to nie wiem sama... bo to duzo osób robi, i bardziej mi sie to z lachonami kojarzy, choć tez zalezy gzie i jak... ale tak samo imho z blondem jest, ale to nie bylby biały, tylko taki kremowy... jak Forrest 
Ja bym już prędzej jakiś bordo dała, albo coś podobnego.
Jak będzie źle to w sumie zawsze można ściągnąć...
Ja lubie dziwne rzeczy na głowie lubie
Moje czerwono-pomarańczowo-blond włosy też mi sie podobały ^^ Ale jakbym miała co 3 tygodnie farbować (strrrrasznie widać odrosty), to bym łysa była po roku...
Podobają mi sie nadal
http://img115.imageshack.us/i/khkzp4.jpg/ http://img115.imageshack.us/i/miho6.jpg/
Były świetne...
Jak będzie źle to w sumie zawsze można ściągnąć...
Ja lubie dziwne rzeczy na głowie lubie
Podobają mi sie nadal
Były świetne...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp