Ale pewnie to taki trik,a normalnie to mała diablica co ?
Powiekszajacy sie brzuszek ;) - czyli o ciazy tym razem ludz
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Powiekszajacy sie brzuszek ;) - czyli o ciazy tym razem ludz
Faktycznie,wygląda jak aniołek. 
Kościół od środka to ja ostatnio widziałam, gdy byłam u Komunii 
A co do diablicy, to niestety.. charakterek po mamusi
Tatuś z resztą lepszy wcale nie jest 
A co do diablicy, to niestety.. charakterek po mamusi
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
RattAna-gratulujemy, śliczny bobo,taki spokojny dzidziuś
yss- dawaj jakieś zdjęcie pana J. w końcu dwa miechy to już duży chłop
Aniu- czy ta twoja panna ma takie oczka od zawsze? bo jak jej zostaną to masz problemy gwarantowane
będą kolejki pod domem się ustawiać na randki
yss- dawaj jakieś zdjęcie pana J. w końcu dwa miechy to już duży chłop
Aniu- czy ta twoja panna ma takie oczka od zawsze? bo jak jej zostaną to masz problemy gwarantowane
Ano, od urodzenia ma takie, choć mm wrażenie, że urodziła się z ciemniejszym odcieniem niebieskiego. Ale co ja tam wiem... 
Kupimy sobie Dobermana. Będzie sukcesywnie skracał kolejkę. I kwestia wydatków na karmę odpadnie
Kupimy sobie Dobermana. Będzie sukcesywnie skracał kolejkę. I kwestia wydatków na karmę odpadnie
Wszystkie noworodki chyba mają granatowe oczy. Kocie też.

I TAK UMRZESZ.
Mogą mieć też brązowe. W przeciwieństwie do niebieskich - na 100% nie zmienią barwy 
Niebieskie mogą się zmieniać do 2 r. ż. choć bywają wyjątki (wcale nie takie super rzadkie), ja do szkoły podstawowejmiałam niebiesko - szare, potem zmieniły mi się na piwne.
Niebieskie mogą się zmieniać do 2 r. ż. choć bywają wyjątki (wcale nie takie super rzadkie), ja do szkoły podstawowejmiałam niebiesko - szare, potem zmieniły mi się na piwne.
hyhy... no to masz:yss pisze:Ratta: niektórzy czekają na relację, wrażenia, nawet nie napisałaś, czy poród był trudny czy łatwy...
poród miałam dość szybki i łatwy, jak na pierwsze dzieciątko; w niedzielę 9.08. obudziły mnie skurcze, które z zegarkiem w ręku powtarzały się co 10 min., więc już wiedziałam, że lada godzina bądź dzień COŚ się zacznie; zjadłam sobie śniadanie, wzięłam prysznic, a ponieważ skurcze po 3 godzinach nie nasilały się, nie były ani częstsze, ani boleśniejsze, położyłam się z powrotem spać
pierwsza myśl po ochłonięciu brzmiała "nigdy więcej", ale już w drugiej dobie zdanie zmieniłam
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
ratta, no, ja też tak mam
maluszek jest taki wzruszający....... zwłaszcza jak mówi takie długie zdania po niemowlaczkowemu i się cieszy 
a moje fotki są w aparacie. nie chcą się zrzucić na kompa. nie wiem czemu
a moje fotki są w aparacie. nie chcą się zrzucić na kompa. nie wiem czemu
ten się nie myli, kto nic nie robi
Piekna opowiesc Ratta
I pekne niemowle Yss , jakie ono juz duze !!!!!
I pekne niemowle Yss , jakie ono juz duze !!!!!
Yss, Młody bez 2 zdań robi Twoja minę, te oczy i brwi, hehe
A to poranna Nina. Ja tylko na chwile poszłam do kompa...
>>KLIK<<
A to poranna Nina. Ja tylko na chwile poszłam do kompa...
>>KLIK<<
Ania no przecież o cerę trzeba dbać!
Cudne dzieciątka. Ja po likendzie wkleje foty, bo jedziemy na małe wczasy
Cudne dzieciątka. Ja po likendzie wkleje foty, bo jedziemy na małe wczasy
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
yss, jaki Jonatanek już duży jest
szok!!! czy ten uśmiech na ostatniej focie jest już świadomy?
[właśnie, od kiedy dzieciątka świadomie potrafią się uśmiechnąć? Nina robi uśmiechnięte miny przez sen i po karmieniu, ale wiem, że na razie to tylko odruch, ćwiczenie mięśni, choć oczywiście sama zacieszam gdy tak robi];
Ania - niesamowite oczy ma Ninka, te rzęsy są obłędne
[właśnie, od kiedy dzieciątka świadomie potrafią się uśmiechnąć? Nina robi uśmiechnięte miny przez sen i po karmieniu, ale wiem, że na razie to tylko odruch, ćwiczenie mięśni, choć oczywiście sama zacieszam gdy tak robi];
Ania - niesamowite oczy ma Ninka, te rzęsy są obłędne
mój cały babiniec już za TM...
[/size]
[/size]
ratta on na tym zdjęciu nie tyle się uśmiecha, co rozmawia. nieraz robi takiego kermita wydając radosne okrzyki. a wtedy bawiliśmy się i ja go przy okazji cykałam.
od ok 2 tygodni uśmiecha się widząc nasze uśmiechy - lub po prostu nas. np jak tata wraca z pracy i pochyla się nad łóżeczkiem, to jest najpierw uważna obserwacja jego twarzy, a potem śliczny banan na buzi, aż maluszkowi z oczek się przecinki robią
plus do tego milusie gaworzenie i tata jest pokonany.
wcześniej uśmiechał się świadomie o tyle, że był po prostu wesoły - np jak się go łaskotało. ale nie reagował uśmiechem na nasz uśmiech. teraz już to umie i jest to dość powalające
jest duży. aktualnie wyrasta z ubranek 68 i przechodzi pomału na 74.
wyrasta też z wózka! jak się całkiem wyprostuje, sięga od końca do końca. makabra. trzeba go będzie szybko przestawić na doroślejszą wersję wózka, taką z regulowaną wysokością oparcia, i z szelkami. jak duży chłopiec będzie jeździł, a przecież wiekowo jest mały... chyba mu się to spodoba, bo na leżąco mu się już nie podoba. g widać! tylko niebo i gałęzie! dziś kilka razy musiałam go ponosić pionowo, żeby sobie świat pooglądał. ależ kręcił główką i podziwiał wszystko...
ale tego przecież na fotkach nie widać, że duży
sama buzia
to skąd to wiecie?
od ok 2 tygodni uśmiecha się widząc nasze uśmiechy - lub po prostu nas. np jak tata wraca z pracy i pochyla się nad łóżeczkiem, to jest najpierw uważna obserwacja jego twarzy, a potem śliczny banan na buzi, aż maluszkowi z oczek się przecinki robią
wcześniej uśmiechał się świadomie o tyle, że był po prostu wesoły - np jak się go łaskotało. ale nie reagował uśmiechem na nasz uśmiech. teraz już to umie i jest to dość powalające
jest duży. aktualnie wyrasta z ubranek 68 i przechodzi pomału na 74.
wyrasta też z wózka! jak się całkiem wyprostuje, sięga od końca do końca. makabra. trzeba go będzie szybko przestawić na doroślejszą wersję wózka, taką z regulowaną wysokością oparcia, i z szelkami. jak duży chłopiec będzie jeździł, a przecież wiekowo jest mały... chyba mu się to spodoba, bo na leżąco mu się już nie podoba. g widać! tylko niebo i gałęzie! dziś kilka razy musiałam go ponosić pionowo, żeby sobie świat pooglądał. ależ kręcił główką i podziwiał wszystko...
ale tego przecież na fotkach nie widać, że duży