o wlosach i fryzurach ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: o wlosach i fryzurach ;)
pomyślę na miejscu, ale obstawiałabym przy blondaskach ^^ zobacze, może mnie jeszcze do jutra olśni, w każdym razie, chyba Wam to źle narysowałam
bo to nie ma byc tak lachońsko *jeb* przez pół włosów, ale z pod spodu, tak, że właściwie nie widać, tylko jak np zepnę w kucyk to bedzie fajny efekt

a propos lachońskich borsuków. widziałyście kiedyś mokrego
?
nina, ja na tch zdjęciach widzę tylko jeden kolor

nina, ja na tch zdjęciach widzę tylko jeden kolor

I TAK UMRZESZ.
Nina jakie błyszczące włoski
a ja tam widzę ten blondek między rudym.

Landrynka, pokaż mokrego borsuka xD
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Nio to o co kaman? xD... Myślałam, że jakąś fotkę masz, albo linka chociaż xD...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
nie, Landrynka ma tylko morderczego ogóra
a jak Arrisum sobie zrobi i pomoczy to zobaczymy

a jak Arrisum sobie zrobi i pomoczy to zobaczymy

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
jak nie borsuk, to może być bóbr....
ej, a ja wczoraj widziałam dwa galopujące krety!

ej, a ja wczoraj widziałam dwa galopujące krety!
ten się nie myli, kto nic nie robi
a łee, a gdzie borsuk, jestem rozczarowaanaaa..
ładnie
ładnie

ze mną: leszek, kendrick
Mi również się podoba, w ogóle arrisum bardzo ładna jesteś 

Podoba mi sie
Chociaż ogólnie nie przepadam za warkoczykami, ale efekt jest fajny 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
mokry borsuk mnie ujął 

No to ja ostatnio sobie znów kolorek rzuciłam... miał wyjść ciemny rudy... wyszedł czerwony

Na zdj troche ciemniejszy jest... Ja to chyba jestem uzależniona od farbowania.. co chwile na coś mnie podkusi hehe

Na zdj troche ciemniejszy jest... Ja to chyba jestem uzależniona od farbowania.. co chwile na coś mnie podkusi hehe