Ja kiedyś siedziałam na plaży i obok jakaś gruba, stara babka leżała na brzuchu, bez majtek, opalając tyłek
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Obrzydlistwo
Ja kiedyś siedziałam na plaży i obok jakaś gruba, stara babka leżała na brzuchu, bez majtek, opalając tyłek
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Ja też kiedyś miałam taka "przygodę" jeszcze za czasów jak jeździłam na rajdy harcerskie. Śpi się wtedy zazwyczaj w jakiejś szkole w sali gimnastycznej. Kolo mnie akurat położył się jakiś chłopczyk. Budzę się rano, otwieram oczy i widzę jego klejnoty które wypadły mu z bokserek... masakra, trzeba się było szybko przekręcić na drugi bok 
Kurcze zostałam sama w domu i nie chce mi się tak tylko dla mnie gotować... chyba zamówię pizze :/
Kurcze zostałam sama w domu i nie chce mi się tak tylko dla mnie gotować... chyba zamówię pizze :/
Pare lat temu na niestrzeżonej plaży w Międzyzdrojach pojawiło się małżeństwo. Tak na oko mieli po 50-60 lat. Rozłożyli sobie kocyk i pani zaczęła sie rozbierać - całkiem. Latała sobie naga, wbiegała do morza z rozwianymi włosami a mąż robił jej zdjęcia i nakręcał filmiki...
Porażka totalna, zwłaszcza, że dookoła było sporo dzieci...
Porażka totalna, zwłaszcza, że dookoła było sporo dzieci...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
słów mi zabrakło
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Ble.
Nit nie zwrócił im uwagi?
Nit nie zwrócił im uwagi?
Szczur mi się na kota rzucił... A biedny Filipek się przestraszył i uciekł...
witam po raz kolejny
im bardziej czytam to forum tym bardziej zakochuję się w szczurkach 
Pumpuszek! <:8 )~
Bagna wciągająMyszonka pisze:im bardziej czytam to forum tym bardziej zakochuję się w szczurkach
Same szczury wciągają jak głupie a jak sie jeszcze zacznie pisać na forum to już w ogóle ciężko sie uwolnić
Nie. To dzika plaża, więc w sumie nikt im zabronić nie mógłIzold pisze:Nit nie zwrócił im uwagi?
Co nie zmienia faktu, że było to co najmniej niesmaczne...
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
niesmaczne, że goła, czy że, stara i goła?
łiii. jadę z koleżankami pod namiot
łiii. jadę z koleżankami pod namiot

I TAK UMRZESZ.
Landrynka pewnie jedno i drugie
Myszonka rozważ dokładnie aż zdecydujesz się ugrzęznąć na dobre

tak tak, co innego swoista miłość do szczurów a co innego napędzana jeszcze dodatkowo na forumAkka pisze:Myszonka rozważ dokładnie aż zdecydujesz się ugrzęznąć na dobre![]()
któregoś dnia obudzisz się z trzydziestką szczurów w pokoju i będziesz jadła suchary bo wydałaś całe pieniądze na najlepszą na rynku karmę
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Alken, padam na kolana xD
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Kurde, brzmi znajomoalken pisze: któregoś dnia obudzisz się z trzydziestką szczurów w pokoju i będziesz jadła suchary bo wydałaś całe pieniądze na najlepszą na rynku karmę
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nie zdziwiłabym gdyby u mnie tak kiedyś byłoktóregoś dnia obudzisz się z trzydziestką szczurów w pokoju i będziesz jadła suchary bo wydałaś całe pieniądze na najlepszą na rynku karmę
Moi chłopcy właśnie korzystają z nieobecności psa i rodziców w domu - zwiedzają przedpokój ^^ Aleks znalazł tam psią zabawkę i zaciągnął w swój kąt
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Na chwile spuściłam ich z oczu, zrobiłam sobie herbatę, zaniosłam do siebie i psozłam do łazienki.. wchodze, a tam Aleks z Artemisem w szafie buszuja
Myślałam że nie otworzą przymkniętych drzwi..myliłam sie 
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..