Feta

Koka, Sława i Kreska

Moderator: Junior Moderator

Podpis zaktualizowanyBabli pisze:Marlena, aktualizuj podpis!
Młah..! Pyszności

!
 !

Heh zwierzaki wymizane zresztą one codziennie są wszystkie mizane aż do Tego stopnia że maja dośćNue pisze:To drugie zdjęcie - świetne!
Wymiziaj to całe stado zwierzaków ode mnie

a co Twoje szczurki mieszkają bez klatki ??unipaks pisze:Taki widok , jak na drugiej fotce , jest powodem dla którego nasza klatka pozostaje w komórce , z której wyjmuje się ją nader rzadko
Musiałaby cały czas być zakryta

Dobrze się śmiać...marlena91 pisze: a co Twoje szczurki mieszkają bez klatki ??

unipaks pisze:Dobrze się śmiać...marlena91 pisze: a co Twoje szczurki mieszkają bez klatki ??
Czasami myślę , że to nam przydałaby się jakaś klatka typu azyl , gdzie można by było spokojnie się napić , zjeść , wyspać..

. Jestem załamana, ale w życiu różnie bywa.  mam żal do Siebie bo obiecałam im dom aż do końca i nie mogę dotrzymać słowa
 . Jestem załamana, ale w życiu różnie bywa.  mam żal do Siebie bo obiecałam im dom aż do końca i nie mogę dotrzymać słowa   

No ale szczury pooddychały świeżym powietrzem, pojadły świeżych warzyw i owoców bez chemii tak jak to te ze sklepu
  No ale szczury pooddychały świeżym powietrzem, pojadły świeżych warzyw i owoców bez chemii tak jak to te ze sklepu    ....  Maluchy z  Krakowa rosną ale bardzo pomału
 ....  Maluchy z  Krakowa rosną ale bardzo pomału  . Kreska hm onachybA już będzie taką kruszynką, prawdziwa kobitka, szczupła, zwinna i drobna ahh.
. Kreska hm onachybA już będzie taką kruszynką, prawdziwa kobitka, szczupła, zwinna i drobna ahh.  

Przykro mi że Ci się sprawy pokomplikowały, ale głowa do góry, na pewno wszystko wróci do normy
 Przykro mi że Ci się sprawy pokomplikowały, ale głowa do góry, na pewno wszystko wróci do normy 
Musi się jakoś ułożyć. Ja cały czas mam cichą nadzieję że ułoży się tak że nie będę musiała oddawać psów i kotów ehh.Akka pisze:Ahh te ich mordki tylko wycałowaćPrzykro mi że Ci się sprawy pokomplikowały, ale głowa do góry, na pewno wszystko wróci do normy