Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- susurrement
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
hahahaha, pin3sko, powalasz mnie 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
co wy tu wymyślacie
ja jak wysyłam polecony i nieraz piszę swój adres a czasami nie piszę i paniom na poczcie wszystko jedno. to tylko kwestia tego, że jak list zaginie to nie można go odesłać nadawcy i tyle.

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- susurrement
ale to dziwne, bo generalnie z tego co wiem to zasada jest taka, że przy poleconych trzeba podać dane nadawcy.
u nas inaczej nie przyjmują.
tralala nudzi mi sięęę.
u nas inaczej nie przyjmują.
tralala nudzi mi sięęę.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
no nie wiem, znaczy na tej karteczce do poleconego to musi być ale na kopercie to nigdy nie wymagali ode mnie. ja z reguły pisze adres bo wiadomo, że jak wysyłam poleconym coś ważnego to nie chcę żeby zginęło. ale jak komuś to obojętne to można i zwykłym wysłać, co za różnica.
ze mną: leszek, kendrick
unipaks: twoja kołysanka była rozbrajająca

ten się nie myli, kto nic nie robi
Zna się tu ktoś na kompach? Chcę zrobić od nowa system, mam płytkę z zapisanym nowym, tj. tata mi kiedyś zapisał od nowa zrobiony system, czyściutki i teraz chcę zrobić od nowa, tyle, że wgrać z tej płytki. Jak to zrobić? Jakim programem to otworzyć, bo nie chce mi normalnie, tylko 'wybierz program z listy'..
Jakby można kogoś na pw albo Gadu (7589945) prosić...
.
Jakby można kogoś na pw albo Gadu (7589945) prosić...

kołysanka...hm...
wpływ upałów
wpływ upałów

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ogon, najpierw musisz wywalić stary wraz ze wszystkim co w nim siedzi, pliki, programy. tj, nie musisz, ale inaczej to raczej bez sensu. chyba, ze masz liveCD, to wsadzasz i tyle. bez instalacji.
generalnie nigdy nie próbowałam. ale zapewne trzeba w BIOSie grzebać.
pineska może wiedzieć.
generalnie nigdy nie próbowałam. ale zapewne trzeba w BIOSie grzebać.
pineska może wiedzieć.

I TAK UMRZESZ.
ogonku, wchodzisz w biosa, wybierasz zamiast start z dysku to start z cd < jak poszukasz to znajdziesz, nie da się tego nie zauważyc.
a może Ty masz recovery cd?
a może Ty masz recovery cd?
dobra, a teraz jaśniej
:
jakiego znowu biosa?
i recovery - nie wiem co to. że w sensie napęd czy o płytę coś chodzi?
kurcze, z tatą to jednak był luksus :/. teraz mi zapora osobista w antywirze nie działa :/.

jakiego znowu biosa?
i recovery - nie wiem co to. że w sensie napęd czy o płytę coś chodzi?
kurcze, z tatą to jednak był luksus :/. teraz mi zapora osobista w antywirze nie działa :/.
Dobra, wiem, co to ten bios, ale nie mogę zrozumieć, jak w to wejść. jak włożę płytkę to to się gdzieś ma w rogu pojawić? kurcze, to co oni piszą w necie jest za skomplikowane.
Ogonowa, ale nie bardzo wiem co ty masz na tej płycie
to jest płyta instalacyjna windowsa czy obraz dysku C?

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
pin, jest podpisana: obraz dysku.
Dobra, nie chcę z tej płyty, cały od nowa.
Wyjechać na dwa tygodnie, to ci zrobią porządek w pokoju i nie wiesz gdzie co jest :/.
Dobra, nie chcę z tej płyty, cały od nowa.
Wyjechać na dwa tygodnie, to ci zrobią porządek w pokoju i nie wiesz gdzie co jest :/.
tez tego szczerze nienawidziłamogonowa pisze:

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

ale ogonku, system też się instaluje z płyty =]
a do biosu sie wchodzi w ten sposób, że gdy włączasz komputer, to zaraz jak właczysz przycisk power to trzymasz delete póki nie pojawi się bios.
a do biosu sie wchodzi w ten sposób, że gdy włączasz komputer, to zaraz jak właczysz przycisk power to trzymasz delete póki nie pojawi się bios.
dlatego u mnie jest zakaz wchodzenia do mojego pokoju. a niech wrocę i zobaczę, że coś było ruszane..pin3ska pisze:tez tego szczerze nienawidziłamogonowa pisze: