co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Chłopcy właśnie mi ukradli połowe bułki z ogórkiem, zaciągneli w swój kąt i pałaszują 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Wczoraj była gotowana kukurydza - uwielbiają to.
Dziś planuję kaszę gryczaną z gotowaną piersią z kurczaka.
Dziś planuję kaszę gryczaną z gotowaną piersią z kurczaka.
przedwczoraj dostały szpinak. grzebały w nim jak w doniczce i nie zjadły.
wczoraj, zważając na to że jeszcze podczas całej bytności u mnie nie jadły nic "niezdrowego" zaserwowałam im po połówce pieroga. lilka swoją połówkę ukryła w kuwecie a potem jeszcze pobiła się z ziutą i zabrała też resztę pieroga
wczoraj, zważając na to że jeszcze podczas całej bytności u mnie nie jadły nic "niezdrowego" zaserwowałam im po połówce pieroga. lilka swoją połówkę ukryła w kuwecie a potem jeszcze pobiła się z ziutą i zabrała też resztę pieroga

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Chłopcy właśnie dostali kolację - gotowaną pierś z kurczaka z marchewką - jak widac bardzo smakuje, bo miska szybko robi sie pusta 

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
cala kolbe kukurydzy a ja zjedza to jeszcze danona z platkami...
moje ogonki dzisiaj dostały mokrą karmę dla małych kociąt... tylko uszy się trzęsły i wąsy jak jadły
ba... zażerały się, nie jadły;p

to moje szaleją na widok makaronu i klusek... cieżko nawet miseczkę włożyć do klatki, bo już atakuja zaciekle jakby przez tydzień nie jadly... 

to moje szaleją na widok makaronu i klusek... cieżko nawet miseczkę włożyć do klatki, bo już atakuja zaciekle jakby przez tydzień nie jadly... 

po jednym tortellini z ricottą i szpinakiem, gruszkę, marchew, ryż
aaa, nakarm mnie też!ol. pisze:po jednym tortellini z ricottą i szpinakiem, gruszkę, marchew, ryż

ze mną: leszek, kendrick
a to zapraszam, Tobie to nawet dałabym miseczkę tortellini, chyba, że wolisz sam szpinak - to będzie jutro 

Wczoraj była swieża mięta z ogródka.
Dziś suszone brzozowe listki i mozzarella
Dziś suszone brzozowe listki i mozzarella

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
budyn jajeczny (egg custard) dla dzieci, kawaleczek parowki, marchew, biszkopty mleczne dla gryzoni

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
- Mucha321
- Kontakt:
Gruszka, banan, arbuz, maliny.
a Ben zwinął mi cytrynę z herbaty.
a Ben zwinął mi cytrynę z herbaty.

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Wczoraj ogony dostały po kawałeczku wędzonego szprota (zostały z 3 z kociej kolacji), do dziś czuć zapach w mieszkaniu
, ale szał był nieziemski
.