Może oni robią tak jak moje myszy? Najpierw narobia tak normalnie pod siebie, a potem kupa w zęby i przyklejanie do ścian kuwety
Czego nie lubicie u Waszych szczurasków?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Czego nie lubicie u Waszych szczurasków?
W tym przypadku nie ma jak za bardzo zasłonić książka...x3 Ale spróbuje o3o
Może oni robią tak jak moje myszy? Najpierw narobia tak normalnie pod siebie, a potem kupa w zęby i przyklejanie do ścian kuwety
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
A ja im daje buzi!Sheera pisze: Może oni robią tak jak moje myszy? Najpierw narobia tak normalnie pod siebie, a potem kupa w zęby i przyklejanie do ścian kuwety
nienawidze jak dla zabawy szczura rzuca mi sie na gole stopy nak mam skarpety to paltolicho ale jak mam gole nogi to nie jest dla mnie fajna zabawa
Moje mają fetysz na punkcie stóp.najlepiej w skarpetkach.Uwielbiają przechodzić koło moich nóg, i tak dla zabawy podgryzać mi palce. wrrr!
ehh skads to znam jak sobie leze bez skarpet to moja uszata normalnie robi mi peeling ale skubana robio to tak delikatnie... tylko gilgocze strasznie
A moje czasem delikatne nie są.I obgryzania paznokci nienawidzę!Podchodzą małe śmierdziele z minką 'pomiziaj mnie' a po chwili chaps, i pół paznokcia urwane. 
o jaaa jak to dobrze ze moja to subtelna panienka, chociaz jak obgryza mi pazury to nie jest fajnie, czuje sie jakby ktos pazurami jeździl po tablicy 
Moje za to z jakiegoś powodu uwielbiają mi wchodzić na nagie uda (np. jak mam krótkie spodenki) i biegać w tę i nazad. I szorują tymi pazurkami.. Ni to łaskocze, ni boli. Dziwne uczucie.
Ale w sumie nie to jest najgorsze.. Nie robią siusiu nigdy w kuwecie, tylko na półeczkach, które są drewniane. Zanim wsiąknie, to te siuśki stoją.. No i ciężko doszorować. 
Radziłabym zmienić półki na plastikowe - np zrobione z paneli czy czegoś..
Moje drewniane tak nasiąkły szczynami, że wysiedzieć w pokoju się nie dało. Teraz sa plastiki, szoruje je 2-3 razy dziennie i jest super
Moje drewniane tak nasiąkły szczynami, że wysiedzieć w pokoju się nie dało. Teraz sa plastiki, szoruje je 2-3 razy dziennie i jest super
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Pomyślę nad tym. Na razie nie jest jeszcze tak źle, ale czuję, że trzeba będzie wymienić. 
Czego nie lubię?
Wlezę tam, gdzie ty nie chcesz, żebym właziła, hahahaha!
A właśnie, że to obgryzę! Co mnie obchodzi, że to nowa wykładzina??
Wlezę tam, gdzie ty nie chcesz, żebym właziła, hahahaha!
A właśnie, że to obgryzę! Co mnie obchodzi, że to nowa wykładzina??
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Mnie bardziej wnerwia ich bezczelność:
"To tylko nowa bluzka.A jak miło się gryzie!"
Albo siedząc przy pogryzionym przedmiocie,mina w stylu:
"Nie wiem skąd się tu wziąłem a te wióry co nazywasz poduszką, widze pierwszy raz w życiu!"
"To tylko nowa bluzka.A jak miło się gryzie!"
Albo siedząc przy pogryzionym przedmiocie,mina w stylu:
"Nie wiem skąd się tu wziąłem a te wióry co nazywasz poduszką, widze pierwszy raz w życiu!"
Dzisiaj myślałam, że zrobie budyń ze szczura! Przychodze do pokoju i podłogi nie widać z pod warstwy ziemi... POdchodze do doniczki, a tam w ogóle ziemi nie ma I jeszcze mój cień do powiek ukradły! Grrr...!
Stworzenie bezszczurowe.
Nie znoszę jak chcę wyjąć Nefę z rękawa a ona się zapiera tymi swoimi pazurkami i biega po całej bluzie, że jej złapać nie mogę.
trzymasz kosmetyki po doniczkach?Minoo pisze:Dzisiaj myślałam, że zrobie budyń ze szczura! Przychodze do pokoju i podłogi nie widać z pod warstwy ziemi... POdchodze do doniczki, a tam w ogóle ziemi nie ma I jeszcze mój cień do powiek ukradły! Grrr...!
kuriozalne dość.
ten się nie myli, kto nic nie robi