ano widzisz chlopaki, szkoda merchowe chlopaki pod noz a na dwie klatki nie mam miejsca ( ta jedna się mieści kosztem mojej szafy ) wiec nie wsiadam jestem wytłumaczona, sie sama wytłumaczyłam..no mam wymówkę i już
ale jak będziesz dawać więcej zdjęć to wpadnę w amok i przylecę!( żeby popatrzeć... )
iiiiiiiiiiiiiiiiii! Oczy! Oczka! Ślepeńka! Oczeńka! Otwarte! Widzą nas! ... tak właśnie podejrzewałam i chciało mnie wczoraj poskręcać bo nie mogłam dorwać się do Forum.
Te brzuszki są cudne . Całe są cudne
Są, w końcu są otwarte oczka:) Coraz bliżej do momentu, kiedy będzie można już wymiętosić mięciutkie futerka Wszystkie są po prostu fantastyczne, aż mi szkoda,że biorę tylko dwa...
Ze mną Itachi Merchowe Pole z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
No nie, te maluchy są po prostu nieziemskie siedzę tu i przebieram nóżkami z niecierpliwości, dobrze, że już nie mieszkam w lublinie, bo byś się ode mnie nie opędziła;)
Ze mną Itachi Merchowe Pole z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
Tak mniej wiecej takie jak w innych hodowlach, ceny sa rowniez zblizone, roznice - moje szczurki nie moga byc wystawiane na wystawach shsr, preferuje wydawanie szczurkow w jednoplciowych parach - ale zamierzam kumulowac mioty , takze naogol bedzie mozna nabyc parke z dwoch roźnych miotow. Nie mam ankiety natomiast prosze o napisanie paru slow o sobie i swoich zwierzatkach lub doswiadczeniach ze zwierzetami na adres mailowy. Prosze tez o zdjecie klatki i skan dowodu osobistego.