Muszę zlokalizować dokładnie Twój blok, żeby wiązki pozytywnej energii kierować maksymalnie precyzyjnie

Kokarda podgryza? a czemu to niby, miałabyś mieć same grzeczne dziewczynki?

Moderator: Junior Moderator
Też prawda, ale ja jakos srednio dowierzam panu Serwackiemu, zdjęcie na wszelki wypadek obejrzą jeszcze wetki z Zapolskiej.Popatrz na to z innej strony - wiesz, co jest Runince i możesz skutecznie działać!
Dziekujemy :*Wszystkie paluszki szczurkowe i nie tylko zaciskamy nadal , żeby było dobrze!
Właśnie, właśnie ja jeszcze bardziej bym się cieszyła gdyby oprócz energii przesyłanej, odmienna zmarterializowałaby się w końcu we własnej Osobie (bo przejmę Twojego niebieskiego szczura O! )Muszę zlokalizować dokładnie Twój blok, żeby wiązki pozytywnej energii kierować maksymalnie precyzyjnie.
Hmm, ale czemu biedną, nieco zdziadziałą ostatnio Lilitkę ?Kokarda podgryza? a czemu to niby, miałabyś mieć same grzeczne dziewczynki?
Arrisumhttp://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t=10760&start=120, tutaj wyjaśnione jest pochodzenie mojego nicka:))Akurat nie Cranberries, ale pomroczno_ jaśnie _panowie Fields of the Nephilima właśnie, czy Twój nick pochodzi od piosenki The Cranberries :> ? (której tak na marginesie właśnie słucham)
heheh, DziękujemyTrzymam kciuki, a panowie trzymają inne palce
No robi wszystko , żebyś już skończyła z tym czarnowidztwem i nabrała pozytywnego nastawienia*Delilah* pisze: Runka daje radę, wprawdzie nadal jest nastroszona co mnie martwi, ale całkiem dziarsko wcina i biega i robi wszystko co (w miarę)normalny szczur robic powinien.