W każdym bądź razie - u Niny takie szczepienie niezbędne jest. Przy takiej liczbie szczurów? Zawsze się znajdzie taki, co gryzie
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Po to żeby tężca nie mieć
. A z tego co zrozumiałam, to po ugryzieniu (w tym przypadku przez szczura), można tężec złapać. Bo to chyba coś z krwią jest?
W każdym bądź razie - u Niny takie szczepienie niezbędne jest. Przy takiej liczbie szczurów? Zawsze się znajdzie taki, co gryzie
.
Wiem wiem, że szczepi się na tężec w razie ugryzienia, albo przed zabiegami itp.
Ale przed szczurami
No tak ale jak uchronic sie przed taka banda jak ma Nina 
Ale przed szczurami
Dzingerek - cztery tupoczące człap-człapki potrafią sprawić radość...
Ja tam mam sporo szczepień zrobionych... tężec, zółtaczka, sepsa, wscieklizna..
Do wyboru, do koloru
Wiec nawet wsciekły szczur mi nie straszny 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Tężec to straszna zaraz jest. I łatwo załapać.
Palec boli mniej, ale boli mnie staw poniżej ugryzienia
Nie wiem czy jakiś stan zapalny nie chce sie zrobić 
Palec boli mniej, ale boli mnie staw poniżej ugryzienia
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nin, a nie dostałaś antybiotyku? ja miałam.. 5 dniową kurację.. i maśc na rękę.
Tężec jest chyba wtedy jak zakażenie wedrze się do krwiobiegu. I jest b. niebezpieczny, pamiętam że jak zahaczyłem palcem o drut z rdzą i sobie rozciąłem skórę, to również jechałem na zastrzyk, ale wieczorem
. Ja miałem za pierwszym razem tak że po zastrzyku, wokół miejsca kłucia robiła się taka kula, i przy dotyku to bolało. Opuchlizna była z tydzień. W tym roku po szczepionce już tak nie miałem, tzn. aż tak nie miałem.
A czemu miałabym dostać?zalbi pisze:Nin, a nie dostałaś antybiotyku?
Ja nie łykam antybiotyków przez byle co (więcej szkody niż pożytku w wielu przypadkach). Po prostu poszłam na szczepienie i tyle. Nikomu nie mówiłam dlaczego je chce
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mam teraz tak samo,nie moge zgiąć nawet ręki ... -.-szczurfan pisze:wokół miejsca kłucia robiła się taka kula, i przy dotyku to bolało
Uhh, moja mama ma obsesję na punkcie Manchesteru, od niedzielnego koncertu
Ale to może i lepiej.. w końcu przestała katować mnie 30 Seconds To Mars i Radiohead - owszem, lubię ich, ale kurdę, ile można?! 
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Jak się szczepi na tężec, to ile się płaci? W ogóle się płaci?
Bo powiedziałam mamie, że chcę się zaszczepić, bo nie mam aktualnych szczepionek, to powiedziała, że to pewnie sporo kosztuje i po co mi to..
. No normalnie czasem chcę zmienić matkę.
Bo powiedziałam mamie, że chcę się zaszczepić, bo nie mam aktualnych szczepionek, to powiedziała, że to pewnie sporo kosztuje i po co mi to..
Weź tu graj w literaki, sprawdź w słowniku, i zostań zwyzywanym od suk przez 9ciolatkę....
Haha! A u mnie będą Harry i Ron
Haha! A u mnie będą Harry i Ron
haha, jestem złym człowiekiem, dostałam ostrzeżenie na wizażu 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
orirntuje się ktoś w warszawskich liceach?
bo jedyne jakie znam to staszic, ale wolę omijać
bo jedyne jakie znam to staszic, ale wolę omijać

I TAK UMRZESZ.
alken, za co zła, zła kobieto ? Może i ja znajdę powód żeby Ci dać ostrzeżenie

Powód zawsze się znajdzie 
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya