Drżyj Holandio !
Widzę Ogoniasta, że również Tobie się rewolucja w życiu szykuje. Ale masz plan, masz priorytety. Życzę żeby wszystko Ci się dobrze ułożyło. Będzie dobrze.
Czupurki dla Królewien

Moderator: Junior Moderator
Zgadza się.ol. pisze:Ha, szczur z misją ! Rozumiem, że ta cała drobnica styropianowa, którą widzimy już na wstępie, to również dzieło Vilemo?
Bardzo dziękujemy!!ol. pisze: Życzę żeby wszystko Ci się dobrze ułożyło. Będzie dobrze.
Czupurki dla Królewien.
Trzymamy kciuki z całej siły, na pewno to tylko jakieś niewielkie przeziębienie...Właśnie dzwonił do mnie TŻ z informacją, że Vilemo jest chora.Podobno "świszczy" przy oddychaniu i jest "za ciepła".
Tak przynajmniej opisał jej stan TŻ. Poza tym zachowuje się normalnie...biega, je, pije.
Jestem dzisiaj w pracy 12h!Do 21:00...próbuje się dodzwonić do koleżanki z drugiej zmiany bo chcę ją poprosić żeby przyszła i mnie zastąpiła..żebym mogła pojechać z ucholinką do weta...ale nie odbiera
Boje się o nią
TŻ nie może jechać bo właśnie wyjeżdża do klienta i w domu będzie później niż ja. Taka nie moc mnie zabija!! Umrę tu z nerwów za chwile!!