Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Weselnik :>
susu, footy!
Zabrzmi dziwnie, ale... nareszcie kończą się wakacje!
Zabrzmi dziwnie, ale... nareszcie kończą się wakacje!
Łihii ;d Nie mam fizyki, sialalala
...

Ja tez na szcescie nie mam juz fizyki 
BTW Kto jedzie na Air Show?

BTW Kto jedzie na Air Show?

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Lan, nie wiem czemu nie mam. Nie mam podręczników, w sensie, nie ma wywieszonych, a nie pisze, że będą podane później. Chyba, że będzie, ale bez niczego..
.
Właściwie to cieszę się dlatego, że nie będę mieć przynajmniej zadać z tej fizyki. Zawsze to trochę więcej czasu wolnego, jak nie ma wkuwania jakiś dziwnych rzeczy. Choć fizyka mogłaby być ciekawa..
.

Właściwie to cieszę się dlatego, że nie będę mieć przynajmniej zadać z tej fizyki. Zawsze to trochę więcej czasu wolnego, jak nie ma wkuwania jakiś dziwnych rzeczy. Choć fizyka mogłaby być ciekawa..

Ja też nie mam fizyki
I bardzo mnie ten fakt cieszy zważając na fakt, że prawie zaliczyłam komisa w tym roku
Chemii też nie mam, biurowości, geografii i kilku innych bzdurnych przedmiotów
Mam za to 5 matematyk, 5 ekonomik i 5 rachunkowości
Wole nie wiedzieć po ile godzin z reszty przedmiotów

Chemii też nie mam, biurowości, geografii i kilku innych bzdurnych przedmiotów

Mam za to 5 matematyk, 5 ekonomik i 5 rachunkowości

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tak sobie czytam o tych matematykach, fizykach...i się bardzo weselę, że szkołę mam już za sobą!

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
A taki głupi przedmiot. Tzn nie głupi, bardzo przydatny, ale ja miałam głupią nauczycielke która mnie nienawidziłaLandrynka pisze:a co to biurowość?

Ja mam 4 matmy tygodniowo, ale mam też godzine wychowawczą co w moim przypadku równa sie dodatkowej matmie

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Aaa ja nie mam w tym roku obsługi ruchu turystycznego, w końcu choć jedna lekcja na której się zasypia odchodzi
Chyba, mozliwe że będzie, ale z babką/facetem z innego biura, kto wie. Bo ta z tamtego roku stwierdziła, że już się nie spotkamy, najwyżej na praktykach
Ale za to prawdopodobnie więcej geografii turystycznej i podstaw turystyki
Jak zwykle facet zacznie gadać np. o zabytkach martyrologii a skończy na rozwodzeniem się na temat zła na świecie
I tak przez dwie godziny..

Ale za to prawdopodobnie więcej geografii turystycznej i podstaw turystyki

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Też mam coś takiego, tylko że u nas to to sie nie nazywa biurowosć, a informatyka w turystycePrzez pierwszy rok (godzina tygodniowo) głównie nauka szybkiego, bezwzrokowego pisania na komputerze. Drugi rok to wypełnianie wszystkich dokumentów, pisanie pism, itp, itd (też godzina tygodniowo).

Zazdroszczę jak cholera! Ja mam fizykę znowuŁihii ;d Nie mam fizyki, sialalala![]()
![]()
...

Ah, a poza tym, to byłam z mamą w mieście i zasponsorowała mi czerwone spodnie (zawsze chciałam czerwone spodnie

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Yeah, a ja już nie mam fizy, chemii, biologii, wdż, geografii...
I gdyby nie ta pieprzona obowiązkowa matura z matematyki- nie miałabym matematyki

I gdyby nie ta pieprzona obowiązkowa matura z matematyki- nie miałabym matematyki

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Ja się cieszę z biologii i chemii, moje ulubione przedmiotyYeah, a ja już nie mam fizy, chemii, biologii, wdż, geografii...
I gdyby nie ta pieprzona obowiązkowa matura z matematyki- nie miałabym matematyki![]()
![]()

Przenieś się do mojej szkoły

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..