Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Miałam jutro iść do pracy na 8h, a zadzwonili do mnie żebym przyszła na nockę. I takim pięknym sposobem pewnie skończymy w sobotę rano (mam nadzieję, że będzie mało towaru), a ja chcę iść na wystawę, a odespać też trzeba... nie wiem jak dam radę, na wystawę planowałam wybrać się ok 12, ale w takim wypadku pewnie będę jeszcze odsypiać, że nie wspomnę że wszystko mnie będzie boleć 

Po raz drugi, albo trzeci nie ciesze sie z końca wakacji. Po raz pierwszy rozpaczam z tego powodu...
Nie wiem jak ja przeżyje wrzesień... Szkoła, pewnie codziennie 8-15, bo mam dużo godzin w tym roku, przez 2 tygodnie rehabilitacja 16-17, przez połowe września 30godzin do wyjeżdżenie na prawo jazdy, koniec września egzamin, do którego wypadałoby sie troche pouczyć. Do tego szczury chociaż godzine dziennie (trudno, jakoś muszą przetrwać ten miesiąc). Miło by było znaleźć troche czasu dla lubego.
O jakiejkolwiek nauce i wysypianiu sie moge chyba pomarzyć, no bo kiedy...
Doba jest za krótka
Nie wiem jak ja przeżyje wrzesień... Szkoła, pewnie codziennie 8-15, bo mam dużo godzin w tym roku, przez 2 tygodnie rehabilitacja 16-17, przez połowe września 30godzin do wyjeżdżenie na prawo jazdy, koniec września egzamin, do którego wypadałoby sie troche pouczyć. Do tego szczury chociaż godzine dziennie (trudno, jakoś muszą przetrwać ten miesiąc). Miło by było znaleźć troche czasu dla lubego.
O jakiejkolwiek nauce i wysypianiu sie moge chyba pomarzyć, no bo kiedy...
Doba jest za krótka

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tia, skąd ja to znam?...
Po co my w ogóle śpimy?...
(Choć ja i tak w ciągu roku szkolnego śpię max 3 godziny na dobę).
Po co my w ogóle śpimy?...
(Choć ja i tak w ciągu roku szkolnego śpię max 3 godziny na dobę).
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Asmena, ja nie moge funkcjonować jak sie nie wysypiam
w roku szkolnym zwłaszcza, bo na wakacjach nie raz i nie dwa nie spałam wcale, ale nie musiałam myśleć i siedzieć 8 lekcji w szkole. O jazdach na prawko nie wspominając bo będe miała głównie w weekendy, od 7.30! Nie wiem jak ja przeżyje za kółkiem tak wcześnie, przez 3 godziny...

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Padłam..Nina pisze: na wakacjach nie raz i nie dwa nie spałam wcale, ale nie musiałam myśleć

Nina- ja funkcjonuję jak duch
Generalnie myślę (o ile w ogóle) baaardzo wolno... No ale co innego zrobić, skoro jestem tak głupia i potrzebuję multum czasu na naukę nawet czegoś, co lubię? :/... Zdecydowanie więcej, niż inni potrzebują do nauki przedmiotu nielubianego (który zwykle wchodzi wolniej niż lubiany, nieprawdaż?...)
Masakra

Masakra

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
kwa.
czemu staszic nie ma internatu
?
ja nie potrzebuję czasu do nauki, a chęci
.
czemu staszic nie ma internatu

ja nie potrzebuję czasu do nauki, a chęci

I TAK UMRZESZ.
Kurna 
Ojciec sie znowu źle czuje...
2 dni temu wyszedł ze szpitala...

Ojciec sie znowu źle czuje...
2 dni temu wyszedł ze szpitala...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
http://www.gim2.katowice.szkolnastrona. ... 52,89.html
Nie przesadzają z tą ilością podręczników trochę?
Waaakacje się kończąąąą! *beczy*
Poza tym ja już chce za rok na wakacje jechać, z Igą i Celą:* Teraz się dopiero obudziłam że mogłabym z nimi jechać do Kociej :C
Nie przesadzają z tą ilością podręczników trochę?
Waaakacje się kończąąąą! *beczy*
Poza tym ja już chce za rok na wakacje jechać, z Igą i Celą:* Teraz się dopiero obudziłam że mogłabym z nimi jechać do Kociej :C
Stworzenie bezszczurowe.
Mamy powtórke z rozrywki
Pogotowie za ścianą. Za chwile go zabierają.
Tak sie boje

Pogotowie za ścianą. Za chwile go zabierają.
Tak sie boje

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nie ma to jak kibel z chemii i powtorka roku!
Cos pieknego!!

Cos pieknego!!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Całego? Czy tylko chemii?Telimenka pisze:Nie ma to jak kibel z chemii i powtorka roku!
Cos pieknego!!![]()
Trotki są fajne, mam wrazenie, ze szczury je wolą, przy tym nie pylą i nie syfią dalej niz 50 cm poza klatke. ALE... po 4 dniach zaczelo zalatywac oborą i dzis rano musialam zmieniac

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
KURCZE! Mi się tu śni głupkowaty sen o szczurach aquti dumbo, o Nightwishu i sklepie spożywczym na rogu a tu mnie budzik budzi. szkoda, a taki fajny był 

Stworzenie bezszczurowe.
cholera, nie dam rady
. nie ogarniam tego i tyle. po raz pierwszy w życiu sama sobie nie poradzę...

I TAK UMRZESZ.
czego nie ogarniasz?Landrynka pisze:cholera, nie dam rady. nie ogarniam tego i tyle. po raz pierwszy w życiu sama sobie nie poradzę...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam