Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Na oko ze 20cm. Szczury naprawdę nie mają z tym problemów
Ja zapożyczyłam się na nią u dziadków i teraz spłacam (przy każdym zerwanym w pocie czoła jabłku z ich sadu myślę sobie: "pomyśl o tej wielkiej wolierze stojącej w rogu pokoju i o tym, jak szczurki są szczęśliwe mając duuużo miejsca...") ^^
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Landrynka- ja na moją nie narzekam. Naka nawet przestała wychodzić przez górę (albo urosła, albo przyzwyczaiła się do codziennych wybiegów). Jest naprawdę wygodna, nie mam problemów z jej myciem. Jedyne, co bym w niej zmieniła to wielkość drzwiczek. Wolałabym otwieraną całą ściankę, żeby można było to wygodnie urządzić, ale to przeszkadza tylko na samym początku, kiedy urządzamy im, albo później- tylko przy zmianie wystroju.
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
30 cm? Z takiej wysokości to moje paskudy bez problemu zeskakują/złażą, a nawet z wyższej, więc nie będzie problemu
Dobrze, bo potrzebna mi klatka, którą wystarczy otworzyć i szczury same wychodzą.. nie mam zamiaru ich na chama wyciągać
Ja niestety nie mam się u kogo zapożyczyć, chyba że u babci, ale ona robi remont i nie będzie miała A poza tym nie wyobrażam sobie podejścia i powiedzenia 'babciuu, pozycz mi kilka stów na woliere' Pozostało zapracować..tylko musze sie zastanowic jak
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Lnadrynka- z miesiąc xD...
Ale mam w domu trochę różnych środków na rdzę, a moje szczurki rzaaadko sikają po ściankach, a i tak jak jest sprzątanie, to przemywam.
No zobaczymy, póki co- jest bardzo fajna i wygodna.
Odpadają obie. Dla szczurków to minimum 60x40 podstawa, i 60 wysokość. Jak do 80zł to trzeba się czaić na aukcje, ale nie zawsze są, więc może oszczędź jeszcze troszkę
Witam chciałbym kupić nową klatkę moim 2 szczurom. Ale nie umiem nigdzie znaleźć odpowiedniej wg mnie klatki, mógłby mi ktoś podać linki klatek na 2 szczury do ok. 100 zł?
Bóg tworzy zwierzęta, człowiek - sam siebie. Georg Christoph Lichtenberg