Marudnik vol. 2

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: Marudnik vol. 2

Post autor: odmienna »

no, pin3ska...u mnie gorzej: wchodzę wczoraj do "zoo afryka" po chipsi, patrzę: jest...po 39 złotych.....wyszłam, bo ostatnio widziałam po 24 ale nie po drodze.
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Mi o trotki chodziło :) Dzis jak men z pracy przyjdzie to robimy objazd Opola. Trotki musze zmieniac co 3-4 dni i wlasnie wczoraj mialam zmienić i dupa blada. A badziewia z animalsa czy innego szitu nie kupie, bo mi jeszcze zycie bez pasozytów miłe. Na piechotke nie pojde, bo sie nabawiłam wczoraj pęcherzy na stopie :(

Chipsi mais tez juz nie kupie. Przenigdy. Moze to i długo sie trzymało, ale syfiło nieziemsko. I wcale nie jest to takie w ogole niepylące. Na meblach mialam sporo pyłu jak tego używałam. U nas wszystko co pyli odpada, bo chłop by mi sie udusił. Zresztą czasem i tak juz mu niewiele brakuje.

Ostatnio mam złe dni. Nie lubie jesieni. A zimy niecierpie. A to dziadostwo zbliza sie i zbliza.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
lavena

Post autor: lavena »

pin3ska pisze:Ostatnio mam złe dni. Nie lubie jesieni. A zimy niecierpie. A to dziadostwo zbliza sie i zbliza.
Podzielam Twój brak sympatii do ciemnych pór roku...
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

lavena pisze:
pin3ska pisze:Ostatnio mam złe dni. Nie lubie jesieni. A zimy niecierpie. A to dziadostwo zbliza sie i zbliza.
Podzielam Twój brak sympatii do ciemnych pór roku...
Ja również. Zimno, ciemno, ponuro.. Aż się wszystkiego odechciewa, tylko spać się chce..
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Ja nie lubię zimy. Ale jesień uwielbiam x)
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Jest 3 dzień szkoły a ja mam dość.
Oby do listopada.

Jutro Wrocław ze szczurami. Nie wiem jak po 7 godzinach w szkole tam pojade, wróce i będe pilnować szczurów całą noc...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Zapyziałe prawko!! :-X :-X
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Cholera no...

Miałam kampanie w Warcrafcie III - miałam chronić gostka przez 30 minut... jak zostało mi 19 sek. do końca, to go zabili..
Naixinka

Post autor: Naixinka »

Mam taką beznadziejną kierowniczkę, że z dnia na dzień coraz bardziej nienawidzę swojej pracy. Pocieszam się, że w październiku zostaje przeniesiona i będziemy mieć w końcu normalną osobę.
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Fizykowi i Eklerowi cos odbiło :-\ :-\ :-\ .
Otwieram drzwi od woliery a Ci panika. Nie wiem co sie stalo ale sie zachowuja jakby smierc zobaczyli.. :-\
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Rhenata

Post autor: Rhenata »

ratujcie, co zrobić z napiętym mięśniem barku? ani gorące okłady ani masaż ani tabletki przeciwbólowe nie pomagają już..nawet maść tygrysia :-\
jest tak napięty cały czas i boooliiii, twardy jak skala
help :-[
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

To będzie skurcz. No-spa i magnez.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Rhenata

skurcz który trwa już półtora roku a lekarz wysłał mnie na joge i pilates kretyn :-\
drugi powiedział ze to zapalenie jakieś i przepisał milion tablet, owszem jak nie pracowałam i żarłam tablety to nie bolał ale po powrocie do pracy znowu to samo...
trzeci dal mi maść przeciwbólowa...!!WTF
i zafundowałam sobie mri barku za 400 euro bo początkowa ból rozchodził się właśnie jakby w barku i nie mogę reki podnosić

nic nie pomaga..mam ochotę odrąbać sobie szyje i bark
w tej chwili zalewam ból winem bo już opcji nie mam
magnez i potas biorę codziennie ale może faktycznie nawpierdzielam się no-spy, thx
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Rhenata

ile tego łyknąć? ( no-spy)mam luzem, nie mam ulotki, szwendały się w apteczce a w sumie nie wiem, trzy popite winem będą ok? ;)

o proszę jaka ładna składnia zdania...more wine ^-^
Obrazek
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

Rhenata może lepiej do jakiegoś fizjoterapeuty (chodzi mi masaż leczniczy nie wiem czy tak to się nazywa :P). A tak z ciekawości zapytam co robisz że ten mięsień jest taki obciążony ?
Ja też muszę ponarzekać... Postanowiłam popracować ostatni miesiąc wakacji i przyjęłam się do takiego supermarketu w moim mieście. To jest normalnie jakiś obóz pracy!! Płacą 4 na godzinę, pracuje się 7 dni w tygodniu (w dodatku w niedziele 11 godzin).. Zero szacunku dla pracownika - nawet w głupiej ubikacji nie ma papieru toaletowego bo oszczędzają :-\ Nogi strasznie bolą bo cały czas trzeba stać i coś dźwigać. A właściciel zbija krocie. trzymajcie kciuki żeby udało mi się dotrwać do końca miesiąca...
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”