Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Marudnik vol. 2
3 powinny wystarczyć. Tylko jak to tak długo trwa to niedobrze...
o matko Akka, współczuje.
pracuje w sklepie
tez mnie nie doceniają
i muszę zmienić ale jakoś natchnienia nie mam, do bani jestem w szukaniu pracy
no to wale trzy i jeszcze kielich wina, a co..w końcu piątek
i żeby nie było, nie promuje alkoholizmu, ja tylko zdycham z boooluuuuuuuuuuuu
pracuje w sklepie

no to wale trzy i jeszcze kielich wina, a co..w końcu piątek
i żeby nie było, nie promuje alkoholizmu, ja tylko zdycham z boooluuuuuuuuuuuu
Rhenata, nie macie tam jakiegoś lekarza zajmującego sie naturalnymi metodami lecznictwa? Akupunktura powinna Ci na to pomóc.
O ile oczywiście jest potwierdzenie, że to tylko praca a nie objawy jakiejkolwiek choroby, bo akupunktura tylko wycisza ból - nie leczy.
O ile oczywiście jest potwierdzenie, że to tylko praca a nie objawy jakiejkolwiek choroby, bo akupunktura tylko wycisza ból - nie leczy.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Już mam dosyć szkoły
Mam zapowiedziane 3 kartkówki, 1 test, nauczyć się piosenki
, zrobić całą stronę zadań z matmy itd... i to wszystko przez 3 dni szkoły
Znalazłam kilka dropsów ukrytych za łóżkiem, przez Edka pewnie, wykradł i nie zdążył zjeść
Coś ostatnio jakoś pechowo... tyle osób swoje ogonki oddaje

Znalazłam kilka dropsów ukrytych za łóżkiem, przez Edka pewnie, wykradł i nie zdążył zjeść

Coś ostatnio jakoś pechowo... tyle osób swoje ogonki oddaje

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
rano zaspałam
obudziłam się i mięsień znowu bolał
Mężczyzna urwał linkę bezpieczeństwa od latawca, który sobie zwiewnie spieprzył do morza! F**K
na szczęście udało mu się go dogonić ale linka urwana tak czy siak a we mnie obudziło się zło
,
dopiero przestałam się gotować na myśl o tej zafajdanej lince
mięsień nadal boli
i jak sobie pomyśle o całej reszcie zafajdanej to mi niedobrze!
obudziłam się i mięsień znowu bolał
Mężczyzna urwał linkę bezpieczeństwa od latawca, który sobie zwiewnie spieprzył do morza! F**K
na szczęście udało mu się go dogonić ale linka urwana tak czy siak a we mnie obudziło się zło

dopiero przestałam się gotować na myśl o tej zafajdanej lince
mięsień nadal boli
i jak sobie pomyśle o całej reszcie zafajdanej to mi niedobrze!
Od wczoraj mam jakiś taki płaczący nastrój.
Beczę z byle powodu...no i katuje się soundtrackiem z The Thorn birds.
TŻ pojechał sobie na jakąś śmierdzącą wiochę z kolegami a ja siedzę sama w domu. Mamy wspólną wolną niedzielę (co się nie często zdarza) a on ma mnie w nosie!
A żeby tego było mało chciałam sobie ugotować fasolkę szparagową a się okazało, że bułki tartej nie mam!
ehhh...

TŻ pojechał sobie na jakąś śmierdzącą wiochę z kolegami a ja siedzę sama w domu. Mamy wspólną wolną niedzielę (co się nie często zdarza) a on ma mnie w nosie!

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Jest źle... Jest, k***, bardzo źle... Mam wrażenie, że spieprzyłam sobie życie...
Mój przyjaciel kiedyś mi powiedział: "Kiedy Ty cierpisz- ja jestem szczęśliwy, kiedy Ty jesteś szczęśliwa- ja cierpię. Tak było, jest i chyba już będzie na zawsze...". I wiecie co? To się, do cholery jasnej, całkowicie zgadza... On jest bardzo szczęśliwy, od niedawna jest w cudownym związku z moją przyjaciółką. A ja jestem samotna, zraniona i zmęczona życiem. Od około dwóch tygodni codziennie płaczę.
Ale paradoksalnie- jestem szczęśliwa, że to ON jest teraz szczęśliwy, a ja cierpię, a nie na odwrót. Wszystko bym oddała, aby on nigdy nie został zraniony.
Jest tak bardzo trudno... Wiem, że na to zasłużyłam... Ale tak bardzo trudno mi teraz żyć...
Mój przyjaciel kiedyś mi powiedział: "Kiedy Ty cierpisz- ja jestem szczęśliwy, kiedy Ty jesteś szczęśliwa- ja cierpię. Tak było, jest i chyba już będzie na zawsze...". I wiecie co? To się, do cholery jasnej, całkowicie zgadza... On jest bardzo szczęśliwy, od niedawna jest w cudownym związku z moją przyjaciółką. A ja jestem samotna, zraniona i zmęczona życiem. Od około dwóch tygodni codziennie płaczę.
Ale paradoksalnie- jestem szczęśliwa, że to ON jest teraz szczęśliwy, a ja cierpię, a nie na odwrót. Wszystko bym oddała, aby on nigdy nie został zraniony.
Jest tak bardzo trudno... Wiem, że na to zasłużyłam... Ale tak bardzo trudno mi teraz żyć...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Jestem przewlekle nieszczęśliwa... nic mi się nie udaje, nic nie idzie tak jak bym chciała... termin rozmowy o pracę ciągle się przesuwa, kończy mi się kasa, z facetem się nie dogaduje, jeszcze 1,5 rozdziału magisterki do napisania... niech to wszystko się już skończy...
No niech mnie ktoś przytuli...

Przytulam i rewanz prosze, bo ja tez ostatnio nie bardzo sie czuje...lavena pisze:Jestem przewlekle nieszczęśliwa... nic mi się nie udaje, nic nie idzie tak jak bym chciała... termin rozmowy o pracę ciągle się przesuwa, kończy mi się kasa, z facetem się nie dogaduje, jeszcze 1,5 rozdziału magisterki do napisania... niech to wszystko się już skończy...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Pin z całej siły przytulam... tylko z tego wszystkiego zaraz się rozryczę...
A ja sobie pomarudzę, bo już drugi tydzień na wypłatę czekam... I za każdym razem jak dzwonię do tej agencji promocyjnej, dowiaduję się że "przelewy będą robione jutro, najpóźniej pojutrze"... Tyle, że ja to już chyba z 15 razy słyszałam...
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
lavena pisze:Jestem przewlekle nieszczęśliwa... nic mi się nie udaje, nic nie idzie tak jak bym chciała... termin rozmowy o pracę ciągle się przesuwa, kończy mi się kasa, z facetem się nie dogaduje, jeszcze 1,5 rozdziału magisterki do napisania... niech to wszystko się już skończy...

Nie moge zbliżać sie do szczurów
I mi z tym strasznie źle...
Cholerne ucho

Cholerne ucho

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mam nauczyć sie nas jutro około 10 stron na pamięć a jeszcze nie zaczęłam...
Stworzenie bezszczurowe.
Wr.. jestem chora! A w sobotę na 90% jadę do Wro. Ogółem paskudnie