Wróciłam po ponad roku. Witajcie!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Został Jekyll i Mr Cookie, żegnajcie Hyde i...
Nieja...
Co się stało?

Nie wiem co się stało, nie mam pojęcia, nie rozumiem tego. Odejście Jekylla jeszcze rozumiem, widać po nim bardzo było już wiek, teoretycznie był młody, a naprawdę widać po nim było silne oznaki starzenia... Gdyby odszedł tylko on, zrozumiałabym... Ale to wszystko jest bez sensu! Jestem wściekła, zapłakana, sama...
Mam Wasze wsparcie, to wiem, jednak wydaje mi się, że to nie jest rzeczywiste.
Słoneczka, wróćcie do mnie!
Mam Wasze wsparcie, to wiem, jednak wydaje mi się, że to nie jest rzeczywiste.
Słoneczka, wróćcie do mnie!
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
O matko... Nieja strasznie mi przykro.
Ciężko napisać cokolwiek byś poczuła się choć ciut lepiej.
Może się czymś struły? Coś zjadły co im zaszkodziło? Nie mam pojęcia jaka mogła być przyczyna utraty ukochanych ogonków w tak krótkim czasie i bez widocznych objawów.
Trzymaj się ciepło i nie załamuj się, choć wiem, że to trudne w takiej sytuacji.
Dla ogonków [*]
Ciężko napisać cokolwiek byś poczuła się choć ciut lepiej.
Może się czymś struły? Coś zjadły co im zaszkodziło? Nie mam pojęcia jaka mogła być przyczyna utraty ukochanych ogonków w tak krótkim czasie i bez widocznych objawów.
Trzymaj się ciepło i nie załamuj się, choć wiem, że to trudne w takiej sytuacji.
Dla ogonków [*]
Matko....
Nawet nie potrafie nic sensownego napisać. Bo zreszta i najmadrzejsze slowa niewiele tu zdzialają...
Bardzo bardzo mi przykro i wspolczuję....Nieja...Trzymaj sie kochana mocno...
Wiem, ze moze to nie na miejscu co napiszę, ale czy myslalas o zrobieniu sekcji...Moze byc Ci łatwiej... jesli sie dowiesz co to było, moze jakies zatrucie? ...
Nawet nie potrafie nic sensownego napisać. Bo zreszta i najmadrzejsze slowa niewiele tu zdzialają...
Bardzo bardzo mi przykro i wspolczuję....Nieja...Trzymaj sie kochana mocno...
Wiem, ze moze to nie na miejscu co napiszę, ale czy myslalas o zrobieniu sekcji...Moze byc Ci łatwiej... jesli sie dowiesz co to było, moze jakies zatrucie? ...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Przerażające!
Tak bardzo mi przykro i smutno z Twojego powodu.
Nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić tego, jak musisz teraz cierpieć.
Wiem, że pewnie ciężko myśleć o tym w takiej chwili, ale może warto dowiedzieć się co tak naprawdę się stało. Może sekcja? Cztery szczurki w tak krótkim czasie...
Jakieś choróbsko?? 

Wiem, że pewnie ciężko myśleć o tym w takiej chwili, ale może warto dowiedzieć się co tak naprawdę się stało. Może sekcja? Cztery szczurki w tak krótkim czasie...

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Ech... straszne.
Ja też myślę że dobrym rozwiązaniem było by sprawdzenie co się stało. Bo 4 zwierzaki w tak krótkim czasie... no nie jest to raczej normalne. Dobrze pamiętam, że masz jeszcze jakieś inne zwierzaki? Może dla ich dobra lepiej sprawdzić o co chodzi.
I trzymaj się, przesyłam ciepłe myśli.
Ja też myślę że dobrym rozwiązaniem było by sprawdzenie co się stało. Bo 4 zwierzaki w tak krótkim czasie... no nie jest to raczej normalne. Dobrze pamiętam, że masz jeszcze jakieś inne zwierzaki? Może dla ich dobra lepiej sprawdzić o co chodzi.
I trzymaj się, przesyłam ciepłe myśli.
- susurrement
kurcze, jak dla mnie to koniecznie powinnaś zrobić sekcję..
bo to niemożliwe, że w przeciągu 3 dni odeszły 4 zdrowe szczury. może podłapały jakąś bakterię? struły się?
dobrze by było to wiedzieć, to może być przecież bardzo ważne..
niemniej bardzo mi przykro z powodu Twojej straty..
bo to niemożliwe, że w przeciągu 3 dni odeszły 4 zdrowe szczury. może podłapały jakąś bakterię? struły się?
dobrze by było to wiedzieć, to może być przecież bardzo ważne..
niemniej bardzo mi przykro z powodu Twojej straty..

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Bardzo, bardzo mi przykro, Nieja
Aż trudno uwierzyć w tę przykrą historię. Trzymaj się mocno...
[*] dla ogonków

Aż trudno uwierzyć w tę przykrą historię. Trzymaj się mocno...
[*] dla ogonków
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Nie wiem jak Wam to powiedzieć, ale można uznać, że mam pewną 'Fobię' jeśli chodzi o sekcje... No ale cóż. Po jakim czasie od zgonu można jeszcze ją przeprowadzić?...
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
-
Strasznie mi przykro. Co się stało? Jakaś choroba, wirus?
[*][*][*][*] na drogę...

- susurrement
dzwoniłam właśnie do lecznicy żeby spytać.Nieja pisze:Nie wiem jak Wam to powiedzieć, ale można uznać, że mam pewną 'Fobię' jeśli chodzi o sekcje... No ale cóż. Po jakim czasie od zgonu można jeszcze ją przeprowadzić?...
najlepiej jak najszybciej, bo zmiany następują bardzo szybko, już w przeciągu paru godzin.
ja myślę tak, że jeśli odeszli w nocy/dziś rano - to leć szybko do lecznicy jeśli masz taką możliwość.
bo to może być cenna informacja..
domyślam się jak bardzo Ci teraz ciężko, ale wierz mi.. kiedy człowiek wie, co się stało, łatwiej mu się pogodzić..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
Niejuś, bardzo mi przykro
(*)(*)(*)(*) Pysiaczki.. miłych snów.
Nieja, rozumiem Twój strach przed sekcją, ale to naprawdę nie jest normalne. Może Wam też 'coś' grozić [tfu,tfu,tfu!]..

(*)(*)(*)(*) Pysiaczki.. miłych snów.
Nieja, rozumiem Twój strach przed sekcją, ale to naprawdę nie jest normalne. Może Wam też 'coś' grozić [tfu,tfu,tfu!]..
{'} {'} {'} {'}
Re: Jekyll, Hyde, Mr Cookie, Bury - Żegnajcie skarby...
Tego sie bałam...
Byłam pewna, że pierwsza dwójka nie została zagryziona.
Masz pewność, że ktoś nie chciał sie ich pozbyć?
To co najmniej dziwne, że odeszli wszyscy czterej podczas Twojej nieobecności i zaraz po powrocie...
[*]
Byłam pewna, że pierwsza dwójka nie została zagryziona.
Masz pewność, że ktoś nie chciał sie ich pozbyć?
To co najmniej dziwne, że odeszli wszyscy czterej podczas Twojej nieobecności i zaraz po powrocie...
[*]
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp