Powiekszajacy sie brzuszek ;) - czyli o ciazy tym razem ludz
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Powiekszajacy sie brzuszek ;) - czyli o ciazy tym razem ludz
Niekoniecznie zanosi. Nasza zanosiła sie dosłownie kilka razy a kolki trwały przez 4 miesiące. Cechą główną kolek jest to, ze dziecko jest niespokojne, czasem płacze, zanosić to sie może pozostawione samo. A no i wystepuje mniej więcej o tej samej porze. U nas długi były kolki między 4 a 6 rano i potem między 17 a 18... z czasem się to zmieniło na 8-10 rano, potem na 13-16 ale przez jakiś_tam_czas trwało codziennie o tej samej.
¡oɹƃǝןן∀ ɐu ʎɹnʇɐıʍɐןʞ ǝıdnʞ ǝıu ʎpƃıu znſ
kilka fotek Iguliny http://s303.photobucket.com/albums/nn12 ... ura_koopa/
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
ale ona już duża!!!
trudno mi uwierzyć, że jonatan kiedyś taki będzie. a nawet starszy...............
[jonatan niedługo skończy 3 miesiące. waży 6400
]
trudno mi uwierzyć, że jonatan kiedyś taki będzie. a nawet starszy...............
[jonatan niedługo skończy 3 miesiące. waży 6400

ten się nie myli, kto nic nie robi
Boziu,pamietam jak niedawno Yss i Koopa z brzuszkami foty wstawiały a teraz już takie duze te dzieci macie 

ciekawe, kiedy szpaczek będzie wstawiać fotki z brzuszkiem...
huehue
no właśnie! czemu się już nikt nie rozmnaża? wątek stracił parę.

no właśnie! czemu się już nikt nie rozmnaża? wątek stracił parę.
Yssku wiem,że sie ze mnie nabijasz 
ja nie zamierzam miec męża ani tym bardziej dzieci :]

ja nie zamierzam miec męża ani tym bardziej dzieci :]
yss, nie mówi o kolejnym rozmnażaniu przez forumowiczów, bo niektórzy tu chwile grozy przeżywają od wczoraj.
Ja sie domagam fot małego przystojniaka Jonatana
Ja sie domagam fot małego przystojniaka Jonatana

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
a czemuż to chwile grozy?
kto??
kto??
hahaha.. Nina =P
niektórzy mogą już byc spokojni.. =]
yss, namawiasz do rozmnażania - a może jakieś rodzeństwo Jonatankowi by sie przydało? Np w postaci rok młodszej siostrzyzki? =D
yss, namawiasz do rozmnażania - a może jakieś rodzeństwo Jonatankowi by sie przydało? Np w postaci rok młodszej siostrzyzki? =D
To dobrzezalbi pisze:hahaha.. Nina =P

dzieci rok po roku to dla mnie koszmar. Wolałabym chyba mieć bliźniaki niż noworodka i bajtla, który zaczyna chodzić

Nie wiem jak moja 'teściowa' to przeżyła

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
aaale śmieszne, ha ha ha.
ja już nie zamierzam mieć dzieci. chyba, że adoptowane. za kolejne ciąże już dzięękujeeemyy...
ej a propos tego akwa, zalbi, co to jonatan miałby być w środku z płetewkami.....
to ja to sobie wyobraziłam i padłam. bo on oprócz tego był przyssany do szyby.
foty jak wstawiam to nikt nic nie mówi, ileż można się narzucać
ja już nie zamierzam mieć dzieci. chyba, że adoptowane. za kolejne ciąże już dzięękujeeemyy...
ej a propos tego akwa, zalbi, co to jonatan miałby być w środku z płetewkami.....
to ja to sobie wyobraziłam i padłam. bo on oprócz tego był przyssany do szyby.

foty jak wstawiam to nikt nic nie mówi, ileż można się narzucać

yss, bo on taki cudowny, że dech zapiera!
Chyba żadne dziecko tylu komplementów ode mnie nie dostało
Nieee, jedynaki mają głupio! Z braćmi zawsze było różnie, ale za żadne skarby nie chciałabym być sama.
A jak patrze na kontakt mojego lubego z siostrą, to chyba byłabym skłonna sie poświęcić i odchować dwójke rok po roku
Chyba żadne dziecko tylu komplementów ode mnie nie dostało

Nieee, jedynaki mają głupio! Z braćmi zawsze było różnie, ale za żadne skarby nie chciałabym być sama.
A jak patrze na kontakt mojego lubego z siostrą, to chyba byłabym skłonna sie poświęcić i odchować dwójke rok po roku

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
a ja nie mam rodzeństwa.. za to mnóstwo starszych braci w postaci sąsiadów i kuzynów.. jak byłam mała to wszystkim mówiłam, że ten to mój brat, i ten też.. itd.. i wszyscy sie na mnie dziwnie patrzyli =P
Zaraz, zaraz... Nina jest w ciąży? xD...zalbi pisze:hahaha.. Nina =P
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Asmena pisze:Zaraz, zaraz... Nina jest w ciąży? xD...zalbi pisze:hahaha.. Nina =P
to sie porobiło..