Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Młodszy ogon, starszy ogon i zupełnie malutki ogon świetne!
Rhenata śliczna jesteś, masz taki ładny wykrój oczów (nie wiem jak to opisać inaczej) takie kocie są
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
A co mi tam wygrzebałam stare zdjęcia z archiwum i ładnie posklejałam A zdjęcia przedstawiają najgłupsze miny 2008 roku i niech tylko ktoś mi powie, że wcale nie są głupie ;>
Skoro nikt nie odpowiedział to pozwoliłam sobie na taki wybryk
Żeby nie było, dodam również takie bardziej hmm... "normalne" zdjęcie
Zrobione około pół roku temu, milion razy poddawane obróbce graficznej przez mojego Szymona fascynat cholerny
Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
No patrzcie ją! Ogon twarz pokazał, a ta jeszcze marudzi... Merch, opamiętałabyś się!!!
WielebnyPatyk, powiedz lubemu, żeby po pierwsze ujednolicił kolor Twojej twarzy (po lewej stronie dymku jest jaśniejsza), a po drugie- żeby rozmył tę czerwień, bo wygląda, jakby była przyklejona. Mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi- za bardzo widać, że to kolor nałożony, gdyby go rozmył, wyszłoby bardziej naturalnie. No i trochę wyjechał kolorem na zęby.
Szanowną administrację proszę o poprawienie i scalenie
Mhm, za chwilę prawko zdaję, a kierunków nie odróżniam... Oczywiście miałam na myśli to, że po prawej stronie dymku twarz jest jaśniejsza xD...
(Modzi, możecie mnie zatłuc xD...)
Asmena, nie szalej tak - Babli
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya