A co do tańca, aż się wstyd przyznać jak mnie ten Steful zachwycał
kwarki- szczury niebieskookie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: kwarki- szczury niebieskookie
no baa, ale on go od tego tyłu w konkretnym paniedziejku celu...
jak nastroszył te swoje barwne pióra... i takie śmieszne przysiady i podchody bokiem 
jeszcze bardziej żałuję , że nie mnie dany był taki widok, ehh...
tak po cichu to też czuję coś na kształt dumy z ziomala(ale potępiam to niegodne uczucie , potępiam
)
tak po cichu to też czuję coś na kształt dumy z ziomala(ale potępiam to niegodne uczucie , potępiam
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
Cyklotymia
Hoho, maleństwo widzę że szaleje
Mój Edzik też naskakiwał na kolegę, ale końskie kopy i wierzgnięcia oraz chowanie tyłka w kącie jakoś go zniechęciły i zaniechał tego niecnego napastowania
Jakie tam więcej niż osiem tygodni, przecież on ma tylko trzy
I w sumie nie dziwię się że nie lubi być brany na ręce, skoro go tyle czasu miała osoba nie obyta z ogonkami - kto wie, może go podnosił za ogon albo łapał jakoś nie tak i chłopaczek ma uraz? 
Jakie tam więcej niż osiem tygodni, przecież on ma tylko trzy
dla mamy Cyklotymii: Ptaszek -Tobiaszek
http://www.youtube.com/watch?v=ZULuW8rCWHU
(zwróć uwagę, że na początku filmiku, ja mu przeszkadzałam w zamierzonych czynnościach
)
(zwróć uwagę, że na początku filmiku, ja mu przeszkadzałam w zamierzonych czynnościach
co za pieszczoszek-czyścioszek i do tego czestoziewus!
całusy od moich panienek
nie rozpieszczaj go tak bo się przyzwyczai
nie rozpieszczaj go tak bo się przyzwyczai
próbuję, nijak nimogeRhenata pisze: nie rozpieszczaj go tak bo się przyzwyczai
Tobiaszek układający się do snu
Tylko patrząc na filmik czuje się ciepło tego małego ciałka, delikatną fakturę futerka.
Zawsze zadziwia mnie w takich scenach - czy sama biorę w nich udział, czy tylko się przyglądam - ufność stworków w stosunku do człowieka, czy są to szczury czy koty, moi odwieczni towarzysze, lub obce koty. Leży na kolanach lub tuli do ręki i zamyka oczy powierzając się sile która mogłaby go zmiażdżyć ! Ufa człowiekowi ! Odczuwam to trochę jak mały cud. I spływa na mnie wdzięczność, nieukierunkowana, taka ... w ogóle
Zawsze zadziwia mnie w takich scenach - czy sama biorę w nich udział, czy tylko się przyglądam - ufność stworków w stosunku do człowieka, czy są to szczury czy koty, moi odwieczni towarzysze, lub obce koty. Leży na kolanach lub tuli do ręki i zamyka oczy powierzając się sile która mogłaby go zmiażdżyć ! Ufa człowiekowi ! Odczuwam to trochę jak mały cud. I spływa na mnie wdzięczność, nieukierunkowana, taka ... w ogóle
Też tak mam. Nie wyobrażam sobie, jak można tę ufność zdeptać i celowo, okrutnie skrzywdzić zwierzę. A takich przypadków niestety jest coraz więcejLeży na kolanach lub tuli do ręki i zamyka oczy powierzając się sile która mogłaby go zmiażdżyć ! Ufa człowiekowi ! Odczuwam to trochę jak mały cud. I spływa na mnie wdzięczność, nieukierunkowana, taka ... w ogóle
Śliczny Tobiaszek! Cięzko będzie się rozstać, co
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Oj , powzruszalimy się oglądając filmik z Tobiaszkiem , aż nam ślinka ciekła ...
Nas też zawsze zachwycała ufność zwierzęcia i przyjaźń ,do jakiej jest zdolny wobec człowieka; sądzę , że bliskie obcowanie ze zwierzętami czyni nas lepszymi ludźmi
Dopieszczaj więc Tobiaszka (i nie tylko Tobiaszka) ile wlezie , bo one swoich uczuć wobec nas wszak nie limitują...
Nas też zawsze zachwycała ufność zwierzęcia i przyjaźń ,do jakiej jest zdolny wobec człowieka; sądzę , że bliskie obcowanie ze zwierzętami czyni nas lepszymi ludźmi
Dopieszczaj więc Tobiaszka (i nie tylko Tobiaszka) ile wlezie , bo one swoich uczuć wobec nas wszak nie limitują...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
-
Cyklotymia
Jestem w nim tak strasznie zakochana, ach!
Ta mordka, to mrużenie oczek, ten ziew, to futerko... A jeszcze tyle czasu zostało
Przyszły tatuś też już się zachwycał filmikiem...
Przyszły tatuś też już się zachwycał filmikiem...
Nio taki pisklaczek
.
Mnie w takich scenach uderza, jak bardzo każde stworzenie potrzebuje czułego dotyku. Każde. Także stare i brzydkie… i mam straszny żal do życia, że więcej rozdaje kopniaków niż głasków. A wdzięczność… chyba tylko za to, że mam ręce i tak łatwo jest je użyć. A kiedy jeszcze pomyślę o Waszych rękach, to mi mjut w serce: kap, kap…
Nie mam zdrowia do youtube, ale powinnam wam jeszcze pokazać, jak to rozczochrane kurczątko doprowadza do rozpaczy robieniem w konia dziadzię Jerzolka . Ąż strach pomyśleć, co z niego wyrośnie.
E, gdzie tam, ciężko się będzie rozstać; dobrze, że mi unipaks przypomniała o obyczaju „centymetra”
Mnie w takich scenach uderza, jak bardzo każde stworzenie potrzebuje czułego dotyku. Każde. Także stare i brzydkie… i mam straszny żal do życia, że więcej rozdaje kopniaków niż głasków. A wdzięczność… chyba tylko za to, że mam ręce i tak łatwo jest je użyć. A kiedy jeszcze pomyślę o Waszych rękach, to mi mjut w serce: kap, kap…
Nie mam zdrowia do youtube, ale powinnam wam jeszcze pokazać, jak to rozczochrane kurczątko doprowadza do rozpaczy robieniem w konia dziadzię Jerzolka . Ąż strach pomyśleć, co z niego wyrośnie.
E, gdzie tam, ciężko się będzie rozstać; dobrze, że mi unipaks przypomniała o obyczaju „centymetra”
WIDZIAŁ KTOŚ GDZIEŚ MOJEGO DOLARA???
dam pudełko ptasiego mleczka za wskazanie miejsca pobytu! Dolaruuuuuuuuuuuu!
no wszędzie szukam od kilkudziesięciu minut...
dam pudełko ptasiego mleczka za wskazanie miejsca pobytu! Dolaruuuuuuuuuuuu!
no wszędzie szukam od kilkudziesięciu minut...
-
Cyklotymia
Oby tylko znalazł się cały i zdrowy, trzymam kciuki!
jest!
moje śliczne, brudnonose... wystraszyłam się, bo balkon był otwarty a on jakby pod ziemię się zapadł; zresztą nie mam pojęcia gdzie był- zobaczyłam go nagle w hamaku....
ehhh...skąd ja to znam?
Dobrze że się znalazł szczęśliwie.
Choć pewnie miejsce wycieczki pozostanie jego słodką tajemnicą. Chyba że...zostawił jakiś ślad swojego pobytu w odwiedzanym miejscu.

Dobrze że się znalazł szczęśliwie.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila