[*] Świeczka dla Tutanchamona. Odszedł dziś o 21:05.
Tutuś bądź szczęśliwy po tamtej stronie. Pozdrów Kubusia i Wacusia, Chopina i Mozarta oraz Maciusia.
Tęsknię za Wami chłopaki.
[*][*][*][*][*][*]
"Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest Twoje."
Po drugiej stronie tęczy: Wacuś, Kubuś, Mozart, Chopin, Maciuś, Tutuś(Tutanchamon), Shiro, Hoshi i Miki. [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
dla Ciebie, maleńki Akrobato.. [*]
wczoraj albo przedwczoraj, ciężko to niestety stwierdzić*, odszedł nasz ostatni chomiczek Roborowskiego.
pusto bez tych małych wariatów.
*od piątku go nie widzieliśmy, nie można go było wywołać z domku, ale po jakimś czasie daliśmy spokój, myśląc, że śpi. domyślam się, że już spał, ale snem wiecznym.. a wczoraj wszyscy byli zbyt zabiegani, nie było chwili, żeby zajrzeć. a że tak zdarzało się często, że długo się nie pokazywał, to nikt nie przypuszczał, że odszedł. dopiero dziś zaczęliśmy się martwić, że go nie widać..
co ciekawe.. że wszystkie moje chomiczki, które odeszły u siebie w klatce, znajdywałam poza domkiem. a to zawsze domek był ich ulubionym miejscem. czemu nie chciały odejść w nim?
był z nami od 1 lipca 2007. zmarł najprawdopodobniej 24 września 2009.
miał 2 lata i 4 miesiące.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Za wszystkie ogonki po drógiej stronie tęczy... [*]
Za wszystkie osoby które są wam bardzo bliskie... [*]
Za mojego dziadka, pradziadka i ciocie [*]
I za moje zwierzaki
[*] Mikusia, mój ukochani chomiczek...
[*] Marianek... najcudowniejszy szczurek, jakiegokolwiek miałam, tak mi Ciebie brak, [*][*][*][*]
niewyobrażalnie za Wami tęsknię..
okropnie mnie to teraz przytłoczyło
mam nadzieję, że patrzycie na mnie z góry i przesyłacie ciepłe myśli..
tak bardzo mi teraz źle..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]