Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Ja tez chorowita.. katar mam i gardlo boli ale co tam. Herbatka z miodem i cytrynka i nie ma ze boli

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- susurrement
chooolera, mnie też łapie
ale nie mogę być teraz chora..
na rozgrzanie popijam grzane piwko

na rozgrzanie popijam grzane piwko

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Susu- no i dobrze, toż to najlepsze lekarstwo
...
Eeech... A u mnie w ogóle się nie poprawiło
... Do tego jeszcze połowa szkoły uważa, że ja nadal jestem z P. A wszystko dlatego, że się już całkowicie pogodziliśmy i staramy się być w stosunkach bardziej przyjaznych, aniżeli "jesteśmy-eks-nienawidzimy-się". A że z równoległej klasy jest, to często przychodzi do mnie na lekcje (np. historii, bo ją uwielbia), przerwy spędza z moją paczką... No i ploty na pół szkoły, że nadal jesteśmy ze sobą... Masakra, ogłupieć można... Nie znoszę plotek!!!

Eeech... A u mnie w ogóle się nie poprawiło

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
- susurrement
trzeba na to lać, po prostu 

Jestem ledwo żywa. Prawie umieram, a oni twierdzą że nic mi nie jest na na WF bez problemu pójde...
Stworzenie bezszczurowe.
To sobie napisz zwolnienie sama
. Albo na wfie zacznij nagle kaszlec i sie dusic i powiedz ze nie mozesz dalej cwiczyc

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Aghr! Mam zapalenie krtani...
A niech to...

- susurrement
coraz bardziej boli mnie gardło ;(
Mam ropień w uchu
Musiałam załapać od Ahayki. Jej pękł ropień a ja w tym czasie miałam skaleczone ucho (w środku)
Jak to okropnie boli! Praktycznie nie mam kanaliku słuchowego! Echh, koło 17 ide do laryngologa na łyżeczkowanie

Jak to okropnie boli! Praktycznie nie mam kanaliku słuchowego! Echh, koło 17 ide do laryngologa na łyżeczkowanie

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
37.7 stopni... i tak nie jest zle...Na niemieckim miałam zawroty głowy, koło 39 stopni i zasypiałam. Nie mówiąc już o katarze i kaszlu. Świńska grypa?
Stworzenie bezszczurowe.
No przecież ja ich normalnie pozabijam!
Moje 2 koleżanki dzisiaj zachorowały, mnie zaczęło okropnie boleć gardło. Chyba mnie coś bierze
I jutro o ile pójdę do szkoły, to wrócę o 18
Część mnie marzy o tym się rozłożyć i przesiedzieć ten tydzień w domu, ale druga część załamuje się na myśl o nadrabianiu tego wszystkiego, przepisywaniu, chodzeniu na konsultacje ...ehh..

Część mnie marzy o tym się rozłożyć i przesiedzieć ten tydzień w domu, ale druga część załamuje się na myśl o nadrabianiu tego wszystkiego, przepisywaniu, chodzeniu na konsultacje ...ehh..

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Kac gigant.