Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ZAraza się rozprzestrzenia. Po cos ja otwierałam tego linka?
Teraz nie tylko ja chodze po domu i wyje piosenki Nightwisha, ale starszym też odbiło. Ciekawe kiedy zaczną śpiewać śpiewać upiora...
A to wszystko przez to forum xD
Wszystko przez Was!
Teraz nie tylko ja chodze po domu i wyje piosenki Nightwisha, ale starszym też odbiło. Ciekawe kiedy zaczną śpiewać śpiewać upiora...
A to wszystko przez to forum xD
Wszystko przez Was!
Stworzenie bezszczurowe.
Znacie coś działającego bardzo mocno przeciwbólowo ale nie obciążającego żołądka?
Wyje z bólu jak dziecko a żołądek wystarczająco obciąża mi końska dawka silnego antybiotyku....
Wyje z bólu jak dziecko a żołądek wystarczająco obciąża mi końska dawka silnego antybiotyku....
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Przedsiębiorcze gó***, nie ma co!
Jedyne co znam silnego przeciwbolowo to Ketonal Forte, ale nie powiedzialabym, zeby by łagodny dla zołądka...Nina pisze:Znacie coś działającego bardzo mocno przeciwbólowo ale nie obciążającego żołądka?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- susurrement
ketonal to chyba na receptę?pin3ska pisze:Jedyne co znam silnego przeciwbolowo to Ketonal Forte, ale nie powiedzialabym, zeby by łagodny dla zołądka...Nina pisze:Znacie coś działającego bardzo mocno przeciwbólowo ale nie obciążającego żołądka?
obawiam się, że wszystko co mocne, obciąża żołądek.
(co prawda zawsze myślałam, że to bardziej wątrobę leki obciążają..)
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Ketonal na brzuch jest masakryczny... A szkoda, bo skuteczny.
susu, owszem, głównie wątrobe (z tym u mnie też krucho), ale przy dwóch antybiotykach to głównie żołądek jest narażony.
I chyba nawet dwa różne, silne leki osłonowe nie pomogą
Cały dzień mi tak strasznie niedobrze i tak mnie gniecie na żołądku, że nie wiem jak wytrzymam jeszcze minimum 9 dni antybiotyku
Tfu, dwóch antybiotyków.
Jeść nie moge. Zmuszam sie do zjedzenia chociaż odrobiny przed wzięciem leków a to tylko pogarsza sprawe
susu, owszem, głównie wątrobe (z tym u mnie też krucho), ale przy dwóch antybiotykach to głównie żołądek jest narażony.
I chyba nawet dwa różne, silne leki osłonowe nie pomogą

Cały dzień mi tak strasznie niedobrze i tak mnie gniecie na żołądku, że nie wiem jak wytrzymam jeszcze minimum 9 dni antybiotyku

Jeść nie moge. Zmuszam sie do zjedzenia chociaż odrobiny przed wzięciem leków a to tylko pogarsza sprawe

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
tramal - na recepte , ale uprzedzam niektorzy tego nie toleruja ale nie ze strony zoladka a glowy
apap bez recepty
polecam tez krople do nosa oxalin zel - jak sie udrozni dobrze nos i przejscia z uchem to moze ucho przestanie bolec
apap bez recepty
polecam tez krople do nosa oxalin zel - jak sie udrozni dobrze nos i przejscia z uchem to moze ucho przestanie bolec
Recepta to w moim przypadku najmniejszy problem
Jak sie żyje w rodzinie farmaceutyczno-medycznej to tak już jest 
Tramal na 3 osoby z mojej najbliższej rodziny jest kiepski w skutkach, więc wole nie ryzykować.
Apap to ja sobie moge jeść kilogramami i nic nie da xD
Jest ciut lepiej. Może sie wyśpie

Tramal na 3 osoby z mojej najbliższej rodziny jest kiepski w skutkach, więc wole nie ryzykować.
Apap to ja sobie moge jeść kilogramami i nic nie da xD
Jest ciut lepiej. Może sie wyśpie

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
nudzi mi sie i nie chce mi sie nic robic ,
A no i wrocilam i wiecie co mam najwspanialsze szczury swiata.
A no i wrocilam i wiecie co mam najwspanialsze szczury swiata.
Oooo, a to czemu? Poza tym, że własne zawsze są najwspanialszemerch pisze:A no i wrocilam i wiecie co mam najwspanialsze szczury swiata.

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nie, bo ja xD A tak ogólnie to zaczyna się robić ciekawie. Dzisiaj tatko zaprzągł mnie do ściągania mu piosenek Nightwisha na komórkę. Zdołałam tylko 37 zgrać...
Stworzenie bezszczurowe.
a nie wiem jakos tak , cos przylazi i takie ladne zawsze 
no i Helenka chce sie bic widzialam ja juz z Pela i Florentyna , z Pela wygladaly komicznie staly na tylnych lapach i byly dwa brudnenosy kolo siebie brazowo- brazowy i brazowo - kremowy

no i Helenka chce sie bic widzialam ja juz z Pela i Florentyna , z Pela wygladaly komicznie staly na tylnych lapach i byly dwa brudnenosy kolo siebie brazowo- brazowy i brazowo - kremowy