My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: My little girls

Post autor: merch »

nie powinna być mieszana z produktami mlecznymi
produkty mleczne czesciowo wiaza doksycykline, ale gdzies czytalam badanie, ze zmiana wchlaniania jest niewielka , takze jak by chcaly jesc z czyms mlecznym to w jakiejs malej ilosci - 1-2 lyzeczki jak najbardziej mozna.

Ja gdzies pisalam o polecanych do podawania lekow produktach , byl chyba nawet caly taki temat , sprawdzaja sie miedzy innymi pasta tunczykowa - mozna zrobic samodzielnie z rozgniecionego z malem tunczyka i średnio sciette zoltko , tez mzesz rozetrzec z masłem.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Rhenata

Post autor: Rhenata »

dzięki merch, ale już coraz lepiej i szybko wychodzi nam wpuszczanie strzykawka prosto do pyska 8)

przyszła dzisiaj paczka z zooplus, mniam ,mniam doszły dropsiki i...
dostały swoja ulubiona karmę http://www.zooplus.ie/shop/rodents/food ... arm/126621
i coś nowego http://www.zooplus.ie/shop/rodents/food ... rat/153199
..polecane przez was http://www.zooplus.ie/shop/rodents/food ... ood/126625
i coś dla dupek, żeby było mięciutko http://www.zooplus.ie/shop/rodents/acce ... ats/136962
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Moje też uwielbiają Wellnessa, co się okazało przypadkiem, jak sobie nagle przypomniałam, że mam w szufladzie tę karmę w charakterze zapasów i dobrze byłoby ją wreszcie zużyć...A tu taka niespodzianka - lubią ;D !

I jak, pomógł tak ofiarnie podawany antybiotyk? Ja się nie mogę zdobyć, żeby tak je dopyszcznie gwałcić tą strzykawką, w związku z tym wczoraj dostały lekarstwo na roztopionych lodach...Arystokratki :)
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Rhenata

pomaga, nie słyszę żadnego charczenia,dziewczęta biegają i jedzą ;D po każdym podaniu lekarstwa okazują mi swoje niezadowolenie ale już po chwilce zapominają ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Super ze pomaga :). Ja tez gwalce strzykawka,przynajmniej wiem ze lek caly dostaja i kazdy swoja porcje 8)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ol.

Post autor: ol. »

Dobrze, że dziewczyny odzyskują zdrowie :)
Wypatrzyłam właśnie wyniki ich ważenia: jeśli 350 i 370 g to piórkowa śmieszna, to jak należy zakwalifikować moje 330 g mikrusy - waga miraż, figa waga :-\
::)
Natomiast powyżej 400 i 500 to już całkiem pokaźne dziewoje :)

Pozdrowienia dla stada.
Zoundz
Kontakt:

Post autor: Zoundz »

The latest pictures are excellent Rhenata - especially that yawning one! :) Glad they seem to be doing well! :)

xx
Bongo Fury Rattery, Cork, Ireland - Breeding for Russian Silver and Russian Silver Agouti.
Rhenata

Thank's ;D did you see the weight ? Agusia is a bit too fat, she is on a diet now ::) Hope to see some of your pictures too, I think all of us would like that ;D place the link in your topic if you like.
Obrazek
Zoundz
Kontakt:

I will post some more photos soon - I have some new ratties to introduce too! :)

xx
Bongo Fury Rattery, Cork, Ireland - Breeding for Russian Silver and Russian Silver Agouti.
Zoundz
Kontakt:

Ooh - I can't figure out how to edit - I also meant to say that I did see the weight! naughty girls ;D Hope the diet goes well!

xx
Rhenata

that's great, we are waiting
they turned off the edit option :-\ so you can't do it anyway,but don't worry ;)
about naughty girls, those two fat creatures ;D spend all the time eating, I need to take them out from the cage and make them run! and they still look for food ::) when I give some treats, especialy Agusia is always holding my hand to get more...
Obrazek
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

A ja mogę posępić o fotki :D?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Rhenata

możesz ;D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

a masz ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

Post autor: glucjan »

alleee cudowna galeryja, slicznie dziewczyny pozuja... a u mnie dzis byl wypadek w klatce:D...hamak sie oberwal jak sie moje chlopactwo kokosilo... ale bylo bum....obaj w szoku, zawiesilam kolejny, ze wzmocnieniami, ale czy wytrzyma...oto jest pytanie:D
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Rhenata

dzięki ;D mamunie duma rozpiera (nie koniecznie kiedy patrze na grubaska)

bosze, czym ty je karmisz ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”