ZWIERZOZAURY: Remake
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ZWIERZOZAURY; I'm lost
ech, Ivcia - kto normalny, wymagałby poprawności frazeologicznej w takiej sytuacji? a post jest na tyle "składny", by zrozumieć, jakie ciężkie chwile przeszłaś; bardzo mi przykro. Ale jeszcze będzie dobrze, jeszcze wiele Iwciowo - szczurzej radości Ci życzę
.

Proszę o zmianę tematu: ZWIERZOZAURY; Odrodzenie
a mozesz napisac cos wiecej ?
Ciekawa jestem co slychac u framuszki i twoich pozostalych szczurkow
Ciekawa jestem co slychac u framuszki i twoich pozostalych szczurkow
Może najpierw pozwolę sobie skopiować posta, którego napisałam w temacie Nieji. Już on wiele wyjaśnia.
Wysłałam CV do pewnej hodowli, zobaczymy czy zostanie zaakceptowane. Na razie nie chcę zdradzać szczegółów. Poza tym staram się o adopcje kastrata. Zawsze marzyłam o tłuściutkim bez jajecznym miziastym ciurze
Gaja liczy sobie już 34 miesiące. Coraz trudniej jest się jej poruszać. Tylne łapki już prawie całkowicie zaniemogły. Znacznie schudła i teraz wydaje się, że jest jedynie sflaczałym futerkiem. Zauważyłam u niej zgrubienie pod prawą przednią łapką. Operacja wykluczam z racji na jej wiek. Jednak nie martwię się. Wielkim sukcesem jest dla mnie jej wiek zważywszy, że jest z zoologa. Myślę, że mamy dużo szczęścia
Faramuszka przerosła Gaje. Nie mogę się nadziwić jej zwinnością i szybkością. Lubi dominować, co objawia się ciągłym poszturchiwaniem koleżanki z klatki i przestawianiem "mebelków"... Wszystko chomikuje
Wszędzie jej pełno. Nie należy do szczurów niezależnych, takich jak Gaja, które udają, że człowiek jest im niepotrzebny. Jest raczej zbyt zaganiana i wszystko ją tak bardzo ciekawi, że po prostu nie ma zbyt wiele czasu na czułości. Nie potrafi skupić uwagi przez dłuższy czas na jednym punkcie. Jednak nie boi się ludzi czy innych zwierząt. To muszka i w jej naturze leży latanie
Jeszcze dzisiaj postaram się dać ich zdjęcia
Dojrzałam do tego, żeby powiększyć stadko. Wymagało to trochę czasu, ale dałam radę się pozbierać po stracie Vanillki i Army.Ivcia pisze:W przeciągu dwóch tygodni straciłam dwie dziewuchy. Było to straszne uczucie i podobnie jak Ty długo płakałam.Nie mogłam sobie poradzić. Nie wierzyłam, że to się stało, że już ich nie ma. Nie chciałam w to wierzyć. I mimo, że były to dwa szczury, a nie cztery... Mimo, że nie widziałam w klatce masakry, to i tak wydaje mi się, że Cię rozumiem. Każda kolejna strata była dla mnie coraz trudniejsza. Nie chciałam więcej szczurów. Jednak z biegiem czasu zrozumiałam, że ich odejście sprawiło, że stałam się lepsza, silniejsza. Dzisiaj wiem, że szczury są moją pasją. W moim sercu na zawsze pozostaną perełki, które już odeszły. Znajdzie się też miejsce na nowe... W najbliższym czasie chcę powiększyć stadko z dwóch na cztery ciury. Moja mama mi odradza, bo przecież na nie też przyjdzie czas. Mówi, że się "samobiczuję". Świadomie sprawiam sobie ból, bo jak odejdą będą łzy, będzie pęknięte serce. A ja zadaję sobie jedno pytanie: "Jeśli nie ja, to kto?"
Bo przecież jest tyle niekochanych szczurów. Tak mało ludzi docenia je, kocha. Myślę, że z czasem sama do tego dojdziesz.
Będzie dobrze, obiecuję CiTrzymaj się!
Wysłałam CV do pewnej hodowli, zobaczymy czy zostanie zaakceptowane. Na razie nie chcę zdradzać szczegółów. Poza tym staram się o adopcje kastrata. Zawsze marzyłam o tłuściutkim bez jajecznym miziastym ciurze

Gaja liczy sobie już 34 miesiące. Coraz trudniej jest się jej poruszać. Tylne łapki już prawie całkowicie zaniemogły. Znacznie schudła i teraz wydaje się, że jest jedynie sflaczałym futerkiem. Zauważyłam u niej zgrubienie pod prawą przednią łapką. Operacja wykluczam z racji na jej wiek. Jednak nie martwię się. Wielkim sukcesem jest dla mnie jej wiek zważywszy, że jest z zoologa. Myślę, że mamy dużo szczęścia

Faramuszka przerosła Gaje. Nie mogę się nadziwić jej zwinnością i szybkością. Lubi dominować, co objawia się ciągłym poszturchiwaniem koleżanki z klatki i przestawianiem "mebelków"... Wszystko chomikuje

Wszędzie jej pełno. Nie należy do szczurów niezależnych, takich jak Gaja, które udają, że człowiek jest im niepotrzebny. Jest raczej zbyt zaganiana i wszystko ją tak bardzo ciekawi, że po prostu nie ma zbyt wiele czasu na czułości. Nie potrafi skupić uwagi przez dłuższy czas na jednym punkcie. Jednak nie boi się ludzi czy innych zwierząt. To muszka i w jej naturze leży latanie

Jeszcze dzisiaj postaram się dać ich zdjęcia

Re: ZWIERZOZAURY; Odrodzenie
tup, tup, tup - na paluszkach
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... fe94dfa207
Pozdrawiamy siostre i piękną babuleńke, no i czekamy na nowych mieszkańców

Pozdrawiamy siostre i piękną babuleńke, no i czekamy na nowych mieszkańców

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
genialna nazwa tematu:D i szczurki też genialne:)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Faktycznie wygląda tak, jakby szła na paluszkach
Dzięki, my również pozdrawiamy
Dziękuję, nausicaa

Dzięki, my również pozdrawiamy

Dziękuję, nausicaa

Ivcia, ale Twoje cuda urosły. Przepiękne brązowiaki, cud, miód^^
Wycałuj
Wycałuj

cieszę się, że wróciłaś. zawsze lubiłam tu zaglądać. nawet z kupnem takiej a nie innej klatki mnie zainspirowałaś 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Ło
Świetnie
Dziewuchy piękne!

rany! jak się cieszę
... niby rację mają ci, którzy mówią o samobiczowaniu, ale właśnie odpowiedź na pytanie "jeśli nie ja, to kto?" jest argumentem przeważającym jak do tej pory

... niby rację mają ci, którzy mówią o samobiczowaniu, ale właśnie odpowiedź na pytanie "jeśli nie ja, to kto?" jest argumentem przeważającym jak do tej pory

W każdym razie pochwalę się: Dostałam się na studia dzienne na UKSW na ISNaR

JESTEM STUDENTKĄ!
Aaa! Gratulacje, Ivcia, gratsy! 

Gratuluję zostania studentką, Ivcia
.