Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Obecnie teraz stado wygląda tak: kobiety w towerze, Timon & Pumba na tymczasówce w psim transporterze (Pumbek miał uszkodzoną nóżkę, musiałam uniemożliwić mu poruszanie się po prętach, a że oni są nierozłączni, to wylądowali razem), Filemon w kołnierzu, więc też ma ograniczone poruszanie się a Bonifacy sam w oddzielnej klatce.
Jutro jedziemy do weterynarza, więc Timon & Pumba najpewniej wrócą do towera, bo nóżka już sprawna, ale chcę się upewnić na badaniu, a Znajdki mam nadzieję, że zamieszkają razem.
A za trzy tygodnie zamieszkają wszyscy razem, jak dobrze pójdzie.
Odpukać wszyscy zdrowi, Pumba tylko trochę grucha więc pewnie znów czeka nas antybiotyk albo jakaś tona innych leków.
Ostatnio ciężko z moim wolnym czasem, ale może to i dobrze.. chłopcy zdążą odpocząć po kastracji, hormony się trochę uspokoją, to będzie łatwiej ich oswajać. Już są spokojniejsi i garną się do człowieka, mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]