chociaż, szykuje się na Agatę....i zabiorę jej te babeczki..sasasasa
Moderator: Junior Moderator

To się śpiesz, bo została ostatnia.Rhenata pisze:i zabiorę jej te babeczki

:) <3
:) <3 
  Nawet nie wiecie jak się cieszę x3
 Nawet nie wiecie jak się cieszę x3  

Tańczysz z ogniem? WowAsmena pisze:Dzisiaj robię fireshow na festynie gminnym ^^
I troszku się boję, bo będę sama występować... Dziewczyny z grupy, którą tworzę nie są jeszcze w ogóle przygotowane do tańca z ogniem...
Ale to będzie dobra reklama dla naszej grupy- i tylko dlatego zgodziłam się wystąpić...

Spojrzał na mnie i chyba sie wystraszył, bo zwiał w krzaki o3o
 Spojrzał na mnie i chyba sie wystraszył, bo zwiał w krzaki o3o wybiegl spod garazu i wbiegl pod budynek piekarni... i wszytsko jasne co bylo jego celem
  wybiegl spod garazu i wbiegl pod budynek piekarni... i wszytsko jasne co bylo jego celem   

To moja miłość ^^ Byłaby największą miłością mojego życia, gdyby nie snowboarding i ciulki ^^Sheera pisze:Tańczysz z ogniem? Wow
 Przyjechała do mnie koleżanka i zrobiłyśmy we dwie totaaalną improwizację ^^... Jak mi się uda wgrać filmik w kompa, to wyślę linka
 Przyjechała do mnie koleżanka i zrobiłyśmy we dwie totaaalną improwizację ^^... Jak mi się uda wgrać filmik w kompa, to wyślę linka 

położyłam się o 4 rano, jakiś zafajdany film leciał przydługi ,przy nudny ale i tak obejrzałam
  położyłam się o 4 rano, jakiś zafajdany film leciał przydługi ,przy nudny ale i tak obejrzałam   a nawet tytułu nie znaju,ehh
 a nawet tytułu nie znaju,ehh ) wieszaki powieszone a pokój coraz mniejszyyyy.....
 ) wieszaki powieszone a pokój coraz mniejszyyyy.....