Klasyczne SchadenfreudeJak jest miło dla obolałej duszy podejrzeć w innych tematach , że pozostali wcale nie mają lepiej...![]()

Uch. Zniszczone kosmetyki - skąd ja to znam

Przytulam, no. Mocno!
Moderator: Junior Moderator
Klasyczne SchadenfreudeJak jest miło dla obolałej duszy podejrzeć w innych tematach , że pozostali wcale nie mają lepiej...![]()
EheheheUnieruchomiły mnie tymi czułymi więzami i co jakiś czas sprawdzały łapkami albo języczkiem , czy nadal jestem .
I na wszelki wypadek zostały tak do świtu.
Czy to nie szczurasy odmiennej oblizywały maliny z jogurtu i wypluwały to, co im nie podchodziłoTyle , że rozrzucone dokoła chrupki były suche i czyste jak po wyjęciu z opakowania , przed przejęciem przez sprytną w swoim mniemaniu pańcię. Po serku zaś najmniejszego śladu .
Pewnie tak rzadko je komplementujesz, że nie wiedziały o co chodzi, szczurasy biedne zaniedbywane-Czyje to szczuraski śliczne? To moje kochane kruszynki… – a na te słowa obie mordki w idealnym synchronicznym ruchu obracają się ku sobie i przez chwilę wybałuszają na siebie oczy , ja zaś nieomal słyszę zawisłe w powietrzu : -Hę ?!
No!Nue pisze:Czy to nie szczurasy odmiennej oblizywały maliny z jogurtu i wypluwały to, co im nie podchodziłoTyle , że rozrzucone dokoła chrupki były suche i czyste jak po wyjęciu z opakowania , przed przejęciem przez sprytną w swoim mniemaniu pańcię. Po serku zaś najmniejszego śladu .?
Pewnie tak rzadko je komplementujesz, że nie wiedziały o co chodzi, szczurasy biedne zaniedbywane-Czyje to szczuraski śliczne? To moje kochane kruszynki… – a na te słowa obie mordki w idealnym synchronicznym ruchu obracają się ku sobie i przez chwilę wybałuszają na siebie oczy , ja zaś nieomal słyszę zawisłe w powietrzu : -Hę ?!![]()