ZWIERZOZAURY: Remake
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ZWIERZOZAURY; Odrodzenie
Mozesz podawac witmine B12 i echinasaal, mozesz tez przejsc sie do weta , zeby wykluczyl jakąs aktualna chorobe pogarszajacą stan Gaji.
Poprawione - Babli mod.
Poprawione - Babli mod.
Próbowałam. Zero efektu.Nue pisze:Z tego, co wiem, to te rośliny reagują na ruch, więc mucha powinna się ruszać, żeby kielich się zamknął. Spróbuj roślinkę połaskotać jakimś piórkiemRoślinka dostała przedwczoraj muchę do zjedzenia... Myślałam, że się zamknie i zacznie ją zjadać, ale nic z tych rzeczy. Mucha leży w kielichu, a kwiatek nic.
... Gajimerch pisze:Mozesz podawac witmine B12 i echinasaal, mozesz tez przejsc sie do weta , zeby wykluczyl jakąs aktualna chorobe pogarszajacą stan Faramuszki.

no tak juz zglaszam coby poprawiono
Nie ma sprawymerch pisze:no tak juz zglaszam coby poprawiono

A teraz obiecane zdjęcia...
Mój TŻ przyniósł mi kasztany... Faramuszka się do nich dobrała...

Duży z niej szczur... Oj duuuży.

Po długiej "walce" z pudełkiem dropsów udało się jej wygrzebać ostatniego

"What up?"

Śliczna, prawda?

"A kuku!"

Gaja z klatki wyszła tylko na chwilkę, dlatego mam tylko jedno zdjęcie... Jest odwrócona i widać tutaj jaka z niej "skórka". I te łapki

...I bonusowy filmik z udziałem Gaji

Oj, staruszeczka już z Gai i to widać. Ale osiągnęła naprawdę piękny wiek 
Pulsowanie oczkami - świetne!

Pulsowanie oczkami - świetne!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Piekna jest farmuszka i wydaje sie taka dluga. Glaski od babci dla niej.
A gajuszek faktycznie juz sedziwy , ale widac , ze poki co panna daje radę, oby jak najlepiej jak najdluzej.
A gajuszek faktycznie juz sedziwy , ale widac , ze poki co panna daje radę, oby jak najlepiej jak najdluzej.
Faramuszka jest taka zgrabniutka , wysyłamy całusy i głaski dla obu
zwłaszcza miziaki dla Gaji żeby się staruszka zdrowo trzymała
zwłaszcza miziaki dla Gaji żeby się staruszka zdrowo trzymała
Dziękujemy za miłe słowa
Dziewuchy wymiziane.
Faramuszka faktycznie jakaś długa się wydaje... A jak chodzi, to tak jakby "na paluszkach". Wygląda to prześmiesznie
Ona chyba bawi się w kota, bo jest przy tym wszystkim bardzo cicha, jak na szczura.
Postanowiłam w końcu poszperać za wagą... Znalazłam, oto efekty:
dzisiejsze ważenie / wydawały mi się większe
Gaja 290g
Faramuszka 272g

Dziewuchy wymiziane.
Faramuszka faktycznie jakaś długa się wydaje... A jak chodzi, to tak jakby "na paluszkach". Wygląda to prześmiesznie

Postanowiłam w końcu poszperać za wagą... Znalazłam, oto efekty:
dzisiejsze ważenie / wydawały mi się większe

Gaja 290g
Faramuszka 272g
no to faktycznie faramuszka drobniutka zwlaszcza w porownaniu do olbrzymich braci , a i siostry waza powyzej 350
...ale to bardzo źle, że tyle ważą? Mam je podtuczyć?
Daje im bardzo urozmaicone jedzonko... Owoce, warzywa, mięsko, makaron, sery, jogurty... Zgłupiałam teraz
Daje im bardzo urozmaicone jedzonko... Owoce, warzywa, mięsko, makaron, sery, jogurty... Zgłupiałam teraz

Uchylę Wam rąbka tajemnicy... Do końca października do dziewuch dołączy dwóch bez jajecznych panów
...i... prosimy o werble... Mamy rezerwacje na panienkę z hodowli
Ponawiam pytanie: Mam podtuczyć Faramuszkę i Gaję

...i... prosimy o werble... Mamy rezerwacje na panienkę z hodowli

Ponawiam pytanie: Mam podtuczyć Faramuszkę i Gaję

Eee, skoro dostają urozmaicone jedzonko, jedzą do syta i są zdrowe, to widocznie taka ich uroda. A przekarmianie też zdrowe nie jest.
Poza tym trudno od stareńkiej Gai wymagać, żeby ważyła teraz nie wiadomo ile...
Poza tym trudno od stareńkiej Gai wymagać, żeby ważyła teraz nie wiadomo ile...
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Intensywnie myślę o tym, co napisała merch, że rodzeństwo Fary jest znacznie cięższe.
Przecież ja ich nie głodzę. One nie rzucają się na jedzenie. Zjedzą trochę, a później dojadają przez resztę dnia. Widocznie nie potrzebują tyle co inne. Sama nie wiem. Naprawdę mają urozmaicony pokarm. Mój pies i świnka morska są całkiem pokaźnych rozmiarów. Może po prostu tak jak ludzie są chudzi i grubi, mają taką lub inną przemianę materii... Może tak jest też u szczurów.
O, a to mój pies:

Przecież ja ich nie głodzę. One nie rzucają się na jedzenie. Zjedzą trochę, a później dojadają przez resztę dnia. Widocznie nie potrzebują tyle co inne. Sama nie wiem. Naprawdę mają urozmaicony pokarm. Mój pies i świnka morska są całkiem pokaźnych rozmiarów. Może po prostu tak jak ludzie są chudzi i grubi, mają taką lub inną przemianę materii... Może tak jest też u szczurów.
O, a to mój pies:

Wczoraj Faramuszka pokazała, że jest naprawdę dłuuugim szczurem:

Już wkrótce dołączą do dziewuch tłuściutcy panowie bez jajeczni. Waga dziewuch wygląda tak, jakbym je głodziła. Także zamierzam je utuczyć, cobym się nie musiała wstydzić
Karma dla szczurów - jest
Płatki kukurydziane - są
Krupnik - również
...a na deser serek homogenizowany z przetartym jabłuszkiem i bananem + winogrona bezpestkowe na zmianę smaku.
Na początku dziewczynom o mało oczy nie wypadły na wierzch, jak poczuły krupniczek. Jednak zainteresowanie szybko zniknęło... Na szczęście zaraz potem przeprosiły się z zupką i w mgnieniu oka zniknęła połowa z miseczki.

Już wkrótce dołączą do dziewuch tłuściutcy panowie bez jajeczni. Waga dziewuch wygląda tak, jakbym je głodziła. Także zamierzam je utuczyć, cobym się nie musiała wstydzić

Karma dla szczurów - jest
Płatki kukurydziane - są
Krupnik - również
...a na deser serek homogenizowany z przetartym jabłuszkiem i bananem + winogrona bezpestkowe na zmianę smaku.
Na początku dziewczynom o mało oczy nie wypadły na wierzch, jak poczuły krupniczek. Jednak zainteresowanie szybko zniknęło... Na szczęście zaraz potem przeprosiły się z zupką i w mgnieniu oka zniknęła połowa z miseczki.

No to czekam na tych dwoch panow ;p;p
Super szczurki a Gaja mi sie najbardziej podoba taka czarna
:D
Pozdrawiam :*
Super szczurki a Gaja mi sie najbardziej podoba taka czarna

Pozdrawiam :*