Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Łatka chora...
Dla Ebolki [*]
I kciuki za łatkę...
I kciuki za łatkę...
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Wielkie cięcie - prosimy o kciuki!
13.49 mamy pociąg.
Jedziemy do dr Piaseckiego. Biore wszystkie dziewczyny, które są do krojenia. Zobaczymy ile uda sie zoperować (mam nadzieje, że wszystkie 4 na raz)
Prosimy o kciuki
Statystyki operacyjnie mamy coraz lepsze, więc oby tak dalej 
Jedziemy do dr Piaseckiego. Biore wszystkie dziewczyny, które są do krojenia. Zobaczymy ile uda sie zoperować (mam nadzieje, że wszystkie 4 na raz)
Prosimy o kciuki

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Trzymam kciuki oczywiscie , ale tez osobiscie bym sie chyba nie zdecydowala na takie wiekie cięcie. Niestety czasem trafia sie tak, ze jakis szczurek potrzebuje wiekszej opieki a jesli bedzie ich wiecej ?
uuu..poważne sprawy...tak dużo cięć...Trzymam kciuki! Powodzenia!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Mamuśka ma jutro wolne, więc będziemy pilnować ich we dwiemerch pisze: Niestety czasem trafia sie tak, ze jakis szczurek potrzebuje wiekszej opieki a jesli bedzie ich wiecej ?

Ancory guzek jest ledwo wyczuwalny, będzie jeden szew, max 2, więc w ogóle nie widze opcji żeby coś miało być nie tak.
A mi łatwiej jest zawalić jedną, czy dwie noce pod rząd, niż rozkładać to na dwa razy.
I tak musze jeszcze jechać z chłopakami.
Damy sobie rade

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
O! Trzymamy mocno kciuki, będzie dobrze!
zapomniałam Ci ostatnio napisać - cieszę się, że żyjesz
zapomniałam Ci ostatnio napisać - cieszę się, że żyjesz

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Trzymam kciuki! <kciuki>
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

kciukamy ale to już pewnie po operacji wiec kciukamy żeby było dobrze po
Jesteśmy w domu 
Ancora nie była operowana. Guzek jest zbyt mały i nie uformowany do końca. Komórki nowotworowe mogłyby zostać i szybko by odrosło.
Bąbelka i Missy bez guzków. W rewelacyjnej formie i humorach.
Łateczka z mniejszą zawartością wnętrzności. To nie było ropomacicze tylko nowotwór! Guzek wielkości groszka na macicy. To on krwawił. Dr wiedział, że to nowotwór jeszcze przed otwarciem jej (dla mnie jego doświadczenie i wiedza są wręcz niewyobrażalne). Na szczęście wg niego nie powinien odrastać
Jest słaba i chyba troche ją boli (dostała przeciwbóle) ale po takiej operacji ma prawo poboleć. Kilka dni i będzie jak nowa
Jeszcze nie dziękujemy za kciuki
i prosimy o jeszcze troche.

Ancora nie była operowana. Guzek jest zbyt mały i nie uformowany do końca. Komórki nowotworowe mogłyby zostać i szybko by odrosło.
Bąbelka i Missy bez guzków. W rewelacyjnej formie i humorach.
Łateczka z mniejszą zawartością wnętrzności. To nie było ropomacicze tylko nowotwór! Guzek wielkości groszka na macicy. To on krwawił. Dr wiedział, że to nowotwór jeszcze przed otwarciem jej (dla mnie jego doświadczenie i wiedza są wręcz niewyobrażalne). Na szczęście wg niego nie powinien odrastać

Jeszcze nie dziękujemy za kciuki

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
My wciąż trzymamy mocno!
Nigdy więcej operacji w narkozie w iniekcji! Dziewczyny są jak nowe, były już wczoraj. Łatka też była operowana tylko pod wziewką i od 5 nad ranem tak sprząta w faunaboxie, że 5 minut nie usiedzi na dupce. No chyba, że sie ją mizia
Już sie ładnie umyła. Szwy zostały (chociaż po tygodniu mogłaby je sobie sama wyciągnąć
), Bąbla i Missy też mają nitki. Missunia ma w faunaoxie leżącą norke (miała robić po prostu za legowisko), ale oczywiście spryciula zorientowała sie, że można wejść do środka i od wczoraj śpi w norce wystawiając tylko główke
Bąbla ma na mnie focha
Rano chciałam ją pomiziać (spała) a ta małpa chciała mnie ugryźć! Nie wiem co jej odbiło...
To jest brzuch szczura po kastracji, ja byłam w szoku jak zobaczyłam ten maleńki szew:

Łatek miziak, niestety bez pulsowania bo aparat padł (już ładuje akumulatory
) :
http://www.youtube.com/watch?v=f6518zCkY6s

To jest brzuch szczura po kastracji, ja byłam w szoku jak zobaczyłam ten maleńki szew:

Łatek miziak, niestety bez pulsowania bo aparat padł (już ładuje akumulatory

http://www.youtube.com/watch?v=f6518zCkY6s
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
no to dobrze , ze dobrze
niestety (dla tych, co nie maja dostepu do weta z szczurza praktyka) potwierdza sie jedno co doswiadczenie to doswiadczenie
niestety (dla tych, co nie maja dostepu do weta z szczurza praktyka) potwierdza sie jedno co doswiadczenie to doswiadczenie
merch, ojj tak. Jak ja strasznie żałuje, że z Mafią i Mysią nie pojechałam do Piaseckiego
Byłyby ze mną dłużej, moje kochane.
Łatka sprzed chwili: http://www.youtube.com/watch?v=AvSePZKyUGk
Martwie sie o Amaja.
Strasznie schudł, niewiele je. Zaczynam podawać mu witaminy i nutri.
Antybiotyk jeszcze minimum 2 dni bo w płucach są jeszcze lekkie szmery.

Łatka sprzed chwili: http://www.youtube.com/watch?v=AvSePZKyUGk
Martwie sie o Amaja.
Strasznie schudł, niewiele je. Zaczynam podawać mu witaminy i nutri.
Antybiotyk jeszcze minimum 2 dni bo w płucach są jeszcze lekkie szmery.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jak ma antybiotyk w zastrzykach, to moze cos osłonowo mu daj?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dostaje osłone od początku antybiotyku.
Mam nadzieje, że na nutri odzyska swoją mase.
Mam nadzieje, że na nutri odzyska swoją mase.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp