A szczurzniki zdziwione i boją się po tym chodzić...
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Zakupiłam szczurznikom żwirek dla kota jako ściółkę, bo Hanna jest uczulona na trociny.
W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Kocham nk po prostu
! Nic tylko czytać te subcio, słit i w ogóle cool komcie
. Spróbujcie tylko komuś napisać, że się fotka nie podoba. Komentarz w profilu murowany
. Ja dostałam takie coś:
aaahahaaa spłyń dzieciaku ;/
Ja usuwam twoje komentarze bo nie chce żeby ktoś taki jak ty zaśmiecał mój profil ;/
A z moimi nagami wszystko jest dobrze , ale raczej z toją twarzą niee ;/
Lepiej popatrz w lustroo .
Padam ze śmiechu
.
A Babli się nawet w dyskusję wdała
. I jeszcze na forum klasowym
.
aaahahaaa spłyń dzieciaku ;/
Ja usuwam twoje komentarze bo nie chce żeby ktoś taki jak ty zaśmiecał mój profil ;/
A z moimi nagami wszystko jest dobrze , ale raczej z toją twarzą niee ;/
Lepiej popatrz w lustroo .
Padam ze śmiechu
A Babli się nawet w dyskusję wdała
Chodzi mi raczej o moje samopoczucie w te dnimerch pisze:Od czego tampony i seksowna bieliznayss napisał(a):ładny striptiz w wykonaniu własnym?
Gdyby tylko nie wypadały mi wtedy krwawe dni to bym sie zastanowiła
Najchętniej zwinęłabym sie w kłębek nie wyłaziła z łóżka.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
wyobraziłam sobie jak babka seksownie tańczy a tu jej nagle sznureczek z gatek wyłazimerch pisze:Od czego tampony i seksowna bieliznayss napisał(a):ładny striptiz w wykonaniu własnym?
Gdyby tylko nie wypadały mi wtedy krwawe dni to bym sie zastanowiła
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
zamiast sensowny przeczytałam seksowny kubek..
kubek mój TŻ dostał kiedyś ode mnie i taka prawda że nigdy tego kubka nie widziałam żeby był "wykorzystywany".
ja jak co roku kupuje mu bokserki.. dostaje bokserki na dzień chłopaka i na walentynki. oczywiście to "dodatek" taki stały do prezentu, tak jakos wyszło, tradycyjnie =P
kubek mój TŻ dostał kiedyś ode mnie i taka prawda że nigdy tego kubka nie widziałam żeby był "wykorzystywany".
ja jak co roku kupuje mu bokserki.. dostaje bokserki na dzień chłopaka i na walentynki. oczywiście to "dodatek" taki stały do prezentu, tak jakos wyszło, tradycyjnie =P
Yyy... To w ogóle jest coś takiego, jak Dzień Chłopaka?! 
HahahahahaIvcia pisze:Yyy... To w ogóle jest coś takiego, jak Dzień Chłopaka?!
Jest jest
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Ivcia, nawet dzień dziewczyn jest
. I matki, ojca, babci, dziadka...
DZIECKA!
No ok, o tych słyszałam, ale CHŁOPAKA!? O matko bosko częstochosko co oni z tymi ludźmi robią...ogonowa pisze:Ivcia, nawet dzień dziewczyn jest. I matki, ojca, babci, dziadka...
DZIECKA!
Ja olewam dzień chłopaka xd
Powiedzcie mi, jakiego zwierza przypominam wam najbardziej? (ssak albo ptak, nie wyjeżdżajcie mi tu z gadzinami xd) Pilnie potrzebuje inspiracji do stworzenia postacji xD
Powiedzcie mi, jakiego zwierza przypominam wam najbardziej? (ssak albo ptak, nie wyjeżdżajcie mi tu z gadzinami xd) Pilnie potrzebuje inspiracji do stworzenia postacji xD
Stworzenie bezszczurowe.
- WielebnyPatyk
B M W - bolid młodzieży wiejskiej bądź bryka małego wieśniaka 
Ot tak na poprawę humoru
Ot tak na poprawę humoru
Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Co można podać szczurowi, kiedy kicha? Takie coś, co by można nabyć bez recepty...
Nina, kup jakieś słodycze. Każdy facet lubi słodycze.

Nina, kup jakieś słodycze. Każdy facet lubi słodycze.
W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
- susurrement
beta glukan/scanomune, echinacea, vibovit.Itka pisze:Co można podać szczurowi, kiedy kicha? Takie coś, co by można nabyć bez recepty...
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
WielebnyPatyk pisze:B M W - bolid młodzieży wiejskiej bądź bryka małego wieśniaka
Ot tak na poprawę humoru
Ja i mój TŻ mówimy BMW na autobus 165... Bardzo Menelski Wóz
Zawsze jeżdżą nim menele i strasznie w nim cuuuchnieee
łaa! jestem hot sexteen^^. nie ma to jak poranny opierdziel od matki w urodziny.
ludzie mnie śmieszą
ludzie mnie śmieszą

I TAK UMRZESZ.