Chwalipiętnik ;P
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Chwalipiętnik ;P
obciełam się 

dostałem 5 z geografi ;p XD i 1 z matmy
;p

Chwale się cudownym tatuśkiem.
Opieprza swoich pracowników żeby szczurów nie męczyli. Ponoć zrobił im awanture, bo przeszkadzali maluszkom w jedzeniu
A dzikuski Versele Laga nie lubią :C
Opieprza swoich pracowników żeby szczurów nie męczyli. Ponoć zrobił im awanture, bo przeszkadzali maluszkom w jedzeniu

A dzikuski Versele Laga nie lubią :C
Stworzenie bezszczurowe.
- WielebnyPatyk
To rób zdjęcia i poookaż ;>Akka napisał(a):
obciełam się
Wstałam rano, a to już cud

Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Zrobiłam z moim TŻ przemeblowanie w pokoju. Wyszło naprawdę rewelacyjnie 
Postanowiłam pozbyć się paru rzeczy i jutro, jak już wszystko ogarnę do końca (wytrę kurze, odkurzę i sprzątnę dziewuchom w klatce), to zamierzam porobić fotki i wystawić na własnym bazarku.
Wszyscy mają bazarek, będę miała i ja!

Postanowiłam pozbyć się paru rzeczy i jutro, jak już wszystko ogarnę do końca (wytrę kurze, odkurzę i sprzątnę dziewuchom w klatce), to zamierzam porobić fotki i wystawić na własnym bazarku.
Wszyscy mają bazarek, będę miała i ja!

Prowadziłam dzisiaj na praktykach matmę i wuef. 

W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
yss pisze:jak ma przebiegać ta kampania?
Jako że młoda i głupia jestem, a główne ośrodki KPH w Warszawie- będę na razie pomagać przy portalu homoseksualizm.org.pl
Jestem korektorką w grupie fansuberskiej, Jinja Temple, więc i tam będę robić korekty, pisać artykuły, etc.
Ale wiedzą, żem z Poznania i jak tylko czegoś będą z Pozka potrzebować- ja się stawię i załatwię

Nio i zostałam jeszcze wolontariuszką Stowarzyszenia Lambda Warszawa (największe stowarzyszenie LGBT w Polsce). Dopiero w drugiej połowie października będę wiedzieć, co będę tam robić. Wiem tylko, że będę pracować przy raporcie o dyskryminacji (jest spisywany raz na dwa lata, ten będzie 2007 - 2009). Będę raczej takim przynieś-podaj-pozamiataj, ponieważ nie mam odpowiedniego wykształcenia, żeby cokolwiek ważnego robić

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Ach, no tak, nie do końca odpowiedziałam yss...
KPH zapewnia m. in. przede wszystkim pomoc psychologa, prawnika, poza tym załatwia praktyki studenckie, organizuje obozy młodzieżowe, szkolenia dla nauczycieli, różne informatory o HIV/AIDS i wiele innych.
Pomaga również przy organizacji parad równości.
Ale od razu przypominam- ja zwolenniczką parad nie jestem, uważam, że bardziej nam szkodzą, niż pomagają.
KPH zapewnia m. in. przede wszystkim pomoc psychologa, prawnika, poza tym załatwia praktyki studenckie, organizuje obozy młodzieżowe, szkolenia dla nauczycieli, różne informatory o HIV/AIDS i wiele innych.
Pomaga również przy organizacji parad równości.
Ale od razu przypominam- ja zwolenniczką parad nie jestem, uważam, że bardziej nam szkodzą, niż pomagają.
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
- WielebnyPatyk
Jeah Baby
dokończyłam w końcu pierwszy rozdział mej książki
jupi 
Jeszcze tylko z 10... ale doping to podstawa

Jeszcze tylko z 10... ale doping to podstawa

haha! mam mnóstwo zdjęć z oboz^^ najlepsze jest to, że wyglądamy na nich jak pod wpływem conajmniej alkoholu 

I TAK UMRZESZ.
zrobiliśmy już ponad 10 000 zdjęć kochanym nikonem
właśnie mi się załadował nowy folder na karcie bo poprzedni osiągnął magiczna liczbę 9999
właśnie mi się załadował nowy folder na karcie bo poprzedni osiągnął magiczna liczbę 9999

zareczylam sie

GRATULUJĘ!
...i zazdroszczę

- WielebnyPatyk
Gratulacjedzasta napisał(a):
zareczylam sie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ja za miesiąc będę miała zaręczyny, tylko niech najpierw wróci mój chłop...
DZIEKUJE!
moj wlasnie wrocil po 2 miesiacach z niespodzianka