Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ludki... Biorę 15 młodych na tymczas... W tym jest 7 panów, a ja stadko mam dziewczęce. Byłby ktoś chętny na DT dla młodych panów? Jestem z Warszawy.
- susurrement
zapytaj Piromankę.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Jest mi tak strasznie źle 
Dobrze, że D. niedługo będzie.

Dobrze, że D. niedługo będzie.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
kurde jednak to ten starszy szczur taki skolmli/ piszczy /wydaje dziwne odglosy... wzielam go z klatki, caly czas popiskuje, szura zebami, a jak go glaszcze to drga
nie mam pojecia co mu jest...

- susurrement
płakać mi się chce jak widzę ile z Was musi oddać któregoś/któreś ze swoich ogonków.. 

Mi też...susurrement pisze:płakać mi się chce jak widzę ile z Was musi oddać któregoś/któreś ze swoich ogonków..
Zwłaszcza, że moja sytuacja też jest zła. I robie wszystko, żeby wszystkie szczury mogły ze mną zostać.
Oby ojciec wreszcie doszedł do siebie i mógł wrócić do pracy... Wszystko wróci wtedy do normy.
Echh, dobrze mieć kogoś komu można sie wypłakać w ramie... Wreszcie troche sie uspokoiłam, bo po znalezieniu Amaja wpadłam w totalną histerie... Ponad pół godziny zbierałam sie do wyciągnięcia go z klatki.
A teraz musze iść go zakopać...
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ok, zapytamsusurrement pisze:zapytaj Piromankę.

O kurcze.. zabojca 21 letniego chlopaka na dworcu w Poznaniu. Zatrzymal sie w hotelu tuz obok mojego domu.
Myslalam ze takie rzeczy sie nie dzieja kolo mnie.. teraz sie bede bala chodzic biegac wieczorem..
Myslalam ze takie rzeczy sie nie dzieja kolo mnie.. teraz sie bede bala chodzic biegac wieczorem..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ja się boję wracać po 22. zwłaszcza bez mojego scyzoryka.
poemat mi nie wychodzi
poemat mi nie wychodzi

I TAK UMRZESZ.
Moze mi ktos wyjasnic po co lato sie konczy czemu w domu jest tak zimo oraz dlaczego moje panice uparly sie zezrecdo konca moja sofe?
Oraz po co sie zaczyna rok akademicki ? Bedemiala jescze wiecej pracy i na dodatek nie da sie do niej dojechac bo wszystkie ulice beda zablokowane przez studenckie auta a atobusy przepelnione brrr
Oraz po co sie zaczyna rok akademicki ? Bedemiala jescze wiecej pracy i na dodatek nie da sie do niej dojechac bo wszystkie ulice beda zablokowane przez studenckie auta a atobusy przepelnione brrr
I jescze dlaczego nie wszystcy weci wiedza ze nie powinno sie podawac nierozcienczonej enrobiofloksacyny szczurom !!!
- WielebnyPatyk
A ja się nie boję, bo nie ma czegoLandrynka napisał(a):
ja się boję wracać po 22. zwłaszcza bez mojego scyzoryka.

Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Nienawidzę jesieni. ;/ Rano pobudka o 5:30,bo cały tydzien do szkoly na 7:10,nie dość że ciągle mi zimno to pociagam nosem już,a zachorowac nie moge, bo teraz to w sumie idealna pora na nałapanie sobie ocen...
A ja nic ze soba nie nosze,a chyba czas zaczac, bo czasem o 23 na ulicy jest nieprzyjemnie jak ide z kumpelą...
A ja nic ze soba nie nosze,a chyba czas zaczac, bo czasem o 23 na ulicy jest nieprzyjemnie jak ide z kumpelą...

Jezu, co za ludzie chodzą do tego gimnazjum
! Wybiegli na przystanku na ulicę, bili się, potem przeklinali na autobus, że ma się z C zamienić na 103, a potem coś jeszcze wyklinali kierowcę, bo się spóźniał...
Jedna dziewczyna wypaliła 4 papierosy w ciągu 20 minut. Najpierw jeden pod szkołą, potem drugi w drodze na przystanek i na przystanku dwa naraz. Chodziła jak nawalona (w sumie się nie dziwę.. nie wiadomo, czy czegoś nie piła), wyklinała wszystkich i wszystko, a potem gadała coś jeszcze o dziwkach i numerze do burdelu.
Nie wiem jak to się stało, że z nimi wracałam do domu, ale nie chcę powtórki z rozrywki..
.

Jedna dziewczyna wypaliła 4 papierosy w ciągu 20 minut. Najpierw jeden pod szkołą, potem drugi w drodze na przystanek i na przystanku dwa naraz. Chodziła jak nawalona (w sumie się nie dziwę.. nie wiadomo, czy czegoś nie piła), wyklinała wszystkich i wszystko, a potem gadała coś jeszcze o dziwkach i numerze do burdelu.
Nie wiem jak to się stało, że z nimi wracałam do domu, ale nie chcę powtórki z rozrywki..

- susurrement
a ja jestem w mega kropce. meeeega.