Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ivcia

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Ivcia »

Ludki... Biorę 15 młodych na tymczas... W tym jest 7 panów, a ja stadko mam dziewczęce. Byłby ktoś chętny na DT dla młodych panów? Jestem z Warszawy.
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

zapytaj Piromankę.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Jest mi tak strasznie źle :(

Dobrze, że D. niedługo będzie.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
xMsMartax

Post autor: xMsMartax »

kurde jednak to ten starszy szczur taki skolmli/ piszczy /wydaje dziwne odglosy... wzielam go z klatki, caly czas popiskuje, szura zebami, a jak go glaszcze to drga :o nie mam pojecia co mu jest...
Obrazek
Awatar użytkownika
susurrement

płakać mi się chce jak widzę ile z Was musi oddać któregoś/któreś ze swoich ogonków.. :(
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

susurrement pisze:płakać mi się chce jak widzę ile z Was musi oddać któregoś/któreś ze swoich ogonków.. :(
Mi też...
Zwłaszcza, że moja sytuacja też jest zła. I robie wszystko, żeby wszystkie szczury mogły ze mną zostać.
Oby ojciec wreszcie doszedł do siebie i mógł wrócić do pracy... Wszystko wróci wtedy do normy.

Echh, dobrze mieć kogoś komu można sie wypłakać w ramie... Wreszcie troche sie uspokoiłam, bo po znalezieniu Amaja wpadłam w totalną histerie... Ponad pół godziny zbierałam sie do wyciągnięcia go z klatki.
A teraz musze iść go zakopać...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

susurrement pisze:zapytaj Piromankę.
Ok, zapytam ;)
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

O kurcze.. zabojca 21 letniego chlopaka na dworcu w Poznaniu. Zatrzymal sie w hotelu tuz obok mojego domu.
Myslalam ze takie rzeczy sie nie dzieja kolo mnie.. teraz sie bede bala chodzic biegac wieczorem..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

ja się boję wracać po 22. zwłaszcza bez mojego scyzoryka.

poemat mi nie wychodzi ::)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
merch

Post autor: merch »

Moze mi ktos wyjasnic po co lato sie konczy czemu w domu jest tak zimo oraz dlaczego moje panice uparly sie zezrecdo konca moja sofe?

Oraz po co sie zaczyna rok akademicki ? Bedemiala jescze wiecej pracy i na dodatek nie da sie do niej dojechac bo wszystkie ulice beda zablokowane przez studenckie auta a atobusy przepelnione brrr
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
merch

Post autor: merch »

I jescze dlaczego nie wszystcy weci wiedza ze nie powinno sie podawac nierozcienczonej enrobiofloksacyny szczurom !!!
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
WielebnyPatyk

Post autor: WielebnyPatyk »

Landrynka napisał(a):
ja się boję wracać po 22. zwłaszcza bez mojego scyzoryka.
A ja się nie boję, bo nie ma czego ;D u mnie są takie góry doliny, że w każdej chwili mogą napaść, ale... zawsze mam przy sobie: niemały bagnet i gaz pieprzowy, a na dodatek kiedyś chodziłam na lekcje (około 20) karate (sporo z tego wyniosłam) oraz ojciec nauczył mnie trochę kyokushin (takie podstawowe chwyty) :)
Żyję łatwo , lekko i przyjemnie
Choć niektórzy mówią wokół,
że zostanie wielkie gó*no ze mnie,
a ja na to śmieję się HA! HA!
Izold

Post autor: Izold »

Nienawidzę jesieni. ;/ Rano pobudka o 5:30,bo cały tydzien do szkoly na 7:10,nie dość że ciągle mi zimno to pociagam nosem już,a zachorowac nie moge, bo teraz to w sumie idealna pora na nałapanie sobie ocen...
A ja nic ze soba nie nosze,a chyba czas zaczac, bo czasem o 23 na ulicy jest nieprzyjemnie jak ide z kumpelą... ::)
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Jezu, co za ludzie chodzą do tego gimnazjum :P! Wybiegli na przystanku na ulicę, bili się, potem przeklinali na autobus, że ma się z C zamienić na 103, a potem coś jeszcze wyklinali kierowcę, bo się spóźniał...

Jedna dziewczyna wypaliła 4 papierosy w ciągu 20 minut. Najpierw jeden pod szkołą, potem drugi w drodze na przystanek i na przystanku dwa naraz. Chodziła jak nawalona (w sumie się nie dziwę.. nie wiadomo, czy czegoś nie piła), wyklinała wszystkich i wszystko, a potem gadała coś jeszcze o dziwkach i numerze do burdelu.

Nie wiem jak to się stało, że z nimi wracałam do domu, ale nie chcę powtórki z rozrywki.. :P.
Awatar użytkownika
susurrement

a ja jestem w mega kropce. meeeega.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”