My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Nue

Re: My little girls

Post autor: Nue »

Szczur jedzący brokuła to w moim mniemaniu takie samo dziwo, jak szczur z czystym ogonem :P Chyba że się mylę :D
Śliczne panienki, no ale wiadomo - zagraniczne :P :D

Przesyłam wszystkim mizianko :-* !
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Śliczna serduchowa sesja! :D
http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_0219.jpg
http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_0202.jpg A nos misia był z dropsa czy z czekolady?? ;D
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Rhenata

Post autor: Rhenata »

hehe, one na brokułach i warzywkach wychowane od oseska ;) bardzo lubią wszystkie ( a ogony myc muszę ja ::) )
i oczywiscie na zdjęciu Agusia vel cartman mieli wszystko bez względu na kolor...

Ogoniasta, nie wiem czemu ale wszystkie szły sprawdzić czy nos misia jadalny ;D reszta nie była taka interesująca, dziwne te moje dziewki..

dziękujemy za pochwały
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Rhenata

dziady postanowiły się wczoraj pobić o orzecha włoskiego, po kilku bijatykach, wrzaskach i piskach..pańcia postanowiła zabrać orzech.koniec,cisza i spokój :P
ponieważ zaczęły grzecznie jeść Time ale za to zachowują się jakbym je głodziła, to dostały wczoraj makaron ( suchy) chrupanie było tak donośne ::) przez chwile obawiałam się ze zaraz ktoś zapuka ze skarga od sąsiadów ...

oto grubas i jej zwisająca skora/ heh
Obrazek
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Rhenata, ja zawsze jak widze te sesje to mnie az zazdrosc bierze ;)
Tluscioszki są boskie, a kochanego cialka nigdy za wiele :)
Masz przynajmniej na zimę szczurzą kolderke;)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ol.

Post autor: ol. »

Orzeszek na diecie to rzecz bezcenna, ale i jabłko niezgody jak widać :D

Brzuszka mniej, ale pyszczek równie uroczy jak zawsze.
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

;D :D ;D hahaha... zdjęcie wymiata... :D
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

oto grubas i jej zwisająca skora/ heh
Nie mów jej tak! Bo się zamknie w sobie i będzie miała kompleksy!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Zoundz
Kontakt:

Post autor: Zoundz »

They are looking so good! :D Lovely girls! :D They are aunties now! Their sister Ice Rose had a lovely litter on the 1st October! I am so pleased! I'd be even happier if there was no dumbo in the litter :( but never mind - they're lal healthy and gorgeous, and that's what matters - we can keep working away from dumbo ;D

xx
Bongo Fury Rattery, Cork, Ireland - Breeding for Russian Silver and Russian Silver Agouti.
Rhenata

I've seen the pictures, they're all great.
Kisses from aunties
Obrazek
Rhenata

właśnie zauważyłam krew z pochwy u Agusi!
dzwonie na emergency, może ktoś tam jest..
Obrazek
Rhenata

obudziłam doktorkę, zadała mi kilka pytań: czy szczura jest z samcem w klatce, czy miała możliwość zjedzenia trucizny, czy je ,czy pije, czy zauważyłam trudności w poruszaniu się lub oddawaniu moczu, czy jest osowiała, czy pije więcej niż zwykle i jeszcze kilka innych
po usłyszeniu wszystkich odpowiedzi stwierdziła ze nie ma obaw o życie, nie jest to emergency i ze rano mogę przyjść do kliniki

mała normalnie żre jak zawsze, myje się, pije, nawet podskakuje..czekam do rana
Obrazek
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Przechodziłam to ostatnio... :/ U mnie Fibi krwawiła...Było podejrzenie niewyczuwalnego jeszcze guza...ale na szczęście po kilku tygodniach regularnych kontroli nic nie urosło...wetka stwierdziła, że to prawdopodobnie był polip, który się odkleił i stąd krwawienie.
Rhenata pisze:czy pije więcej niż zwykle
Też mnie o to pytała i kazała obserwować. Większe pragnienie jest (między innymi) objawem ropomacicza. :/

Życzę powodzenia i duuuużo zdrówka!! Oby to również był jakiś niegroźny polipek lub inna "błachostka"....
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Rhenata

to była jasna, świeża krew
umówiłam się na czwartek z jedynym doktorem który się zna na szczurach, chciała mi na recepcji wcisnąć innego :-\ ale ze ja pracuje to zgrałam się z nim na czwartek, do tego czasu będę ja obserwować, zachowuje się normalnie, więcej krwi nie zauważyłam,ale wiadomo ze się myje wiec nawet jakby coś poleciało to trudno to zobaczyć jak ona się zaraz wyszoruje
w każdym bądź razie nie krwawi non-stop

babka na recepcji: '' może ma rujkę i dlatego krwawi'' ::)
buaahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Trzymam kciuki żeby było ok. Może to tylko zwykłe zapalenie pęcherza albo osłabienie naczyń krwionośnych. Jak będzie już diagnoza i leczenie to dopilnuj żeby przy okazji dostała witaminę K, ona pomaga na krwawienia.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”