Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
pi zrob bazarek i kup obie to elektryczne cos co mozna nastawic na fortepian , klawesyn itd
to elektryczne cos mam gdzies u rodziców takie duze 5 oktawowe, ale to nie to samo... Poza tym gdzie ja to postawie... nie mam miejsca...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
e to kup mniejsze takie co mozna wsunac pod lozko a do grania postawic na sole kuchennym
albo zapisz sie na ogisko dla doroslych
albo zapisz sie na ogisko dla doroslych
a co na mniejszych mozna zagrac ?
chyba "wlazł kotek na płotek"
5 oktaw to minimalne minimum 

Bo ja lubie np. Mozarta, Bacha, Bethovena, nie jakies tam disco co to jedna oktawa wystarczy i do tego jakas gotowa muzyczka
Przynajmniej pianino by sie przydało, ale chyba musialabym je na suficie przykleic 

- UprzejmaCegła
To sobie kup i usiądź na ściętym drzewie, na polanie otoczonej lasem
będziesz wróżka wypisz, wymaluj 

tylko sobie kuper odmrożę.
jakies masz głupie pomysły. las to ja najchętniej na zdjątkach kontempluję

jakies masz głupie pomysły. las to ja najchętniej na zdjątkach kontempluję

ten się nie myli, kto nic nie robi
- susurrement
coś nie chce mi przejść to przeziębienie
coraz gorzej się czuję..

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
"Niech znikną niebo, i ziemia, i wszystko, co powinno cieszyć mnie... Dziś już nie potrafi...
Wszystkie drzewa niech swą zieleń stracą, a słońce zgaśnie w środku dnia...
Bo Ciebie nie ma, nie ma ze mną już!"
Tak baaardzo tęsknię
Paweeeeeeeeeł...
Wszystkie drzewa niech swą zieleń stracą, a słońce zgaśnie w środku dnia...
Bo Ciebie nie ma, nie ma ze mną już!"
Tak baaardzo tęsknię

Paweeeeeeeeeł...

Wróciłam z wycieczki klasowej. To była nasza ostatnia wspólna wycieczka... Było tak fajnie... Ja chyba umrę z tej depresji...
Mało tego- jedną noc spędziła z nami klasa mojego byłego, który jest teraz z moją znajomą z paczki...
CHOLERA NO!
Z jednej strony- wiem, że dobrze zrobiłam zrywając z nim...
... ale z drugiej
... On był przecież prawie idealny... Po raz pierwszy zbudowałam tak normalny związek, w którym można było porozmawiać o wszystkim...
Dlaczego tak wspaniała osobowość jest uwięziona w męskim ciele?!?!?! ;(((...
Mało tego- jedną noc spędziła z nami klasa mojego byłego, który jest teraz z moją znajomą z paczki...
CHOLERA NO!
Z jednej strony- wiem, że dobrze zrobiłam zrywając z nim...
... ale z drugiej

Dlaczego tak wspaniała osobowość jest uwięziona w męskim ciele?!?!?! ;(((...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
- UprzejmaCegła
Umieram. Mam straszne samopoczucie i wstręt do całego świata. Czuję jakiś niedosyt. Coś czego mi brakuje. Może to z nudów. A może z braku Szymona. Nie wiem. Zaraz zdechnę. Idę pograć na beznadziejnym kurniku.
Dlaczego musi być tak zimno rano, co?? Nie mogło by być tak z 15C?? Siedzę teraz w pracy i próbuję rozruszać skostniałe paluchy.