chcesz moje: niedoczynność tarczycy, astmę, alergię, wadę układu pokarmowego, okresowe migreny i problemy z błędnikiem?yss pisze:oddam wam moją jedną chorobę za wszystkie wasze.
są chętni?
Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- susurrement
Re: Marudnik vol. 2
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
oj yss, tak pochopnie składasz ofertę?
zaraz wszyscy zarzuca cie swoimi dolegliwościami włącznie z wrzodami na dupie
zaraz wszyscy zarzuca cie swoimi dolegliwościami włącznie z wrzodami na dupie

Tego to się najwięcej znajdzieRhenata pisze:włącznie z wrzodami na dupie

Ech... W ogóle nie mam ochoty czytać "Wesela" Wyspiańskiego, a na jutro muszę mieć przeczytane...
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Matka mnie bezczelnie obudziła telefonem jakoś lekko po 7.
Kurcze przecież doskonale wie że ja nie wstaje o takich wczesnych porach...
I jeszcze do tego ma się tu zaraz zjawić... a ja mam lekki rozpierdziel w chacie...
Ale będzie gadania i marudzenia...
Kurcze przecież doskonale wie że ja nie wstaje o takich wczesnych porach...
I jeszcze do tego ma się tu zaraz zjawić... a ja mam lekki rozpierdziel w chacie...
Ale będzie gadania i marudzenia...
susurr, chcesz moją nadczynność tarczycy i długotrwałą biegunkę z bólami, plus mdłości i stany podgorączkowe, plus dygotanie z zimna nawet w wannie z gorącą wodą? 
mnie raczej chodziło o te zrzędy powyżej.
a migreny se zostaw, mam własne.

ten się nie myli, kto nic nie robi
Jakby mało zmarłego przedwcześnie szczura, wczoraj się okazało, że mój pies ma nowotwór kości.
(((((( Nie wytrzymam tego.
((((

- susurrement
kłopoty żołądkowe+mdłości to ja znam świetnieyss pisze:susurr, chcesz moją nadczynność tarczycy i długotrwałą biegunkę z bólami, plus mdłości i stany podgorączkowe, plus dygotanie z zimna nawet w wannie z gorącą wodą?

a co do tarczycy..to sama nie wiem czy lepiej niedoczynność czy nadczynność mieć.

trzymaj się kobieto!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
Dzizas... upiłam się... spotkania ze znajomymi których długo nie widzę mi nie służą...
Nosz....... zooplus mnie zdenerwował okropnie. Nie przysłali mi jednego boku casity! No świetnie. A jutro miał przyjechać facet po klatkę. Cudnie.
U mnie TE dni zbliżają się wielkimi krokami, bo od 3 dni ryczę bez powodu
Głupie tabletki z hormonami
Póki ich nie brałam mój nastrój był zależny tylko od pogody...

Głupie tabletki z hormonami

A ja po pigułach w końcu przechodzę je normalnie.
Nie ma skoków nastroju, ryczenia bez powodu, no i tego potwornego bólu od którego masz ochotę się rzucać po ścianach...
Nie ma skoków nastroju, ryczenia bez powodu, no i tego potwornego bólu od którego masz ochotę się rzucać po ścianach...
A ja własnie zwijam się z bólu, niewiem , może te tabletki mi nie służą...
I wkurzył mnie mój TŻ, obiecał , że w tym miesiącu kupi mi tab, jutro muszę wziąść pierwszą tabletkę... i dupa
, nie ma ksay, bo nie skonczyl pracy, mogł się bardziej sprężać, a nie chodzic na 14 i pracować do 17
, ewentualnie darować sobie te kilka paczek fajek...
Wychodzi na to , że znów jestem zmuszona odstawić
I wkurzył mnie mój TŻ, obiecał , że w tym miesiącu kupi mi tab, jutro muszę wziąść pierwszą tabletkę... i dupa

Wychodzi na to , że znów jestem zmuszona odstawić

Ja po pigułach mam jeszcze więcej pryszczy niż przed.
Mam nadzieję, że to przejściowe, bo biorę dopiero pierwszy miesiąc. Za to ten okres, kiedy je zaczęłam brać, trwał 13 dni, właściwie normalnie jest dopiero od wczoraj - a pojutrze planowo ma być następny.