Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kyuu znowu ma chore płucka.. Ale mamy komplet witaminek, leków.. i wszystkiego innego zbędnego i niezbędnego
Nishul i Birmul już u asantir.
Ostatnio dziewuchy rozpieszczam niemożliwie. Dostają warzywno - owocowe miseczki, skład zmienia się w zależności od tego co mam pod ręką Coś suchego, jakieś ciasteczka ryżowe, wafelki.. sucharki.. I ryże/makarony/kuskus/kaszę gryczaną [oraz pochodne] wraz z sosem. No i zupki. Za mało mam do roboty ostatnio chyba.
I mamy klatkę Jedna ścianka musi dopiero dojść, ale póki co dałam siatkę podwójnie, nie wygląda aż tak brzydko..Jest OK.
Foty słabej jakości - bo wczoraj robione dla ogona specjalnie
buhah. pomarańcz.
A! Zapomniałam dodać : jak ktoś ma inteligenty pomysł na coś do klatki - to śmiało
Klatka fajna jak na moje oko
co do inteligentnych pomyslow klatkowych , to raczej tez nie moja broszka
Trzymam kciuki za Kyuu, chore plucka precz!
A tak sie zapytam, co dajesz na dusznosci przy takowych wypadkach ?
Ostatnio bylam w aptekach wszelkiej masci i oczywiscie aminofiline wycofano..
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
To znaczy tak, ona nie ma duszności - więc w sumie nic nie mamy. Ale wetka powiedziała, że jeśli wystąpią takowe coś tam nam dadzą. Zapytam o nazwę, i dam znać.
Fajna klaciocha!
Widzę że hamak dziewczyny przyjęły i wykorzystują...
Mizianko dla ogonków.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila