Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Wielkie cięcie - prosimy o kciuki!
Trzymam kciuki coby szczurcia szybko do zdrowia powróciła... i życzę duuużo zdrówka reszcie stadka 

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Amaj :(
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nin, trzymaj się dzielnie.. Trzeba być dzielnym dla reszty.. 

Nie wiem co powiedzieć.. trzymaj się po prostu.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Bądź dzielna. Zajmij się resztą stadka, a ból ustąpi... Śliczne mordki z wąsikami, pulchne brzuszki, gotowe do całowania i łyse ogonki rozchmurzą, każdy zły dzień 

Zgadza sie.Ivcia pisze:Śliczne mordki z wąsikami, pulchne brzuszki, gotowe do całowania i łyse ogonki rozchmurzą, każdy zły dzień
Ale dzisiaj nie potrafie z nimi dłużej posiedzieć. Byłam chwile, sprawdziłam czy wszystko ok, pośmiałam sie z tych ich rączek wciągających mnie do klatki, dałam jedzenie i tyle. Rozklejam sie po dłużej chwili z nimi.
Strasznie mi brakuje tego misiaczka

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
...nawet nie wiem, co mogłabym Ci napisać, bo mnie samej, po odejściu Jurika jest tak źle... tak źle, jak jeszcze nie było po odejściu żadnego szczurka... [*]
chyba rację ma Ivcia: nic nie pozostaje, tylko tulić pozostałe brzusie...
chyba rację ma Ivcia: nic nie pozostaje, tylko tulić pozostałe brzusie...
Dzisiaj dziewczynki pozbyły sie szwów
Poszło szybko, łatwo i bezboleśnie
Ale co sie nagimnastykowałyśmy z mamą przy Missy, to nasze
Nie widziałam szczura, który tak strasznie sie wywijał, wykręcał, odpychał i sama nie wiem co jeszcze! Z pierwszym szwem nieźle sie namęczyłam. Dwa pozostałe poszły rewelacyjnie, bo zobaczyła kota i zamarła w bezruchu xD
Bardzo ładnie sie zrosły
Futerko odrasta, jeszcze ze 2-3 tygodnie i nie będzie śladu 
Zorientowałam sie dzisiaj, że strasznie dawno nie fociłam bestyj moich. Trzeba nadrobić zaległości w najbliższym czasie
Tatko wczoraj wrócił do domu!
Co prawda na razie tylko 'na chwile', bo w czwartek jedzie do Katowic, ale powinien szybko wrócić
Prawdopodobnie tylko go tam przebadają i puszczą do domu.
Wreszcie mamy dojście do na prawde dobrego lekarza! Teraz już tylko z górki

Ale co sie nagimnastykowałyśmy z mamą przy Missy, to nasze

Bardzo ładnie sie zrosły

Zorientowałam sie dzisiaj, że strasznie dawno nie fociłam bestyj moich. Trzeba nadrobić zaległości w najbliższym czasie

Tatko wczoraj wrócił do domu!

Co prawda na razie tylko 'na chwile', bo w czwartek jedzie do Katowic, ale powinien szybko wrócić

Wreszcie mamy dojście do na prawde dobrego lekarza! Teraz już tylko z górki

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Cieszę się, że u Ciebie coraz lepiej.
Życzę dużo zdrówka całemu stadku.
Oczywiście mam nadzieję, że z tatą będzie tylko lepiej.
Dużo zdrówka i szczęścia
Pozdrawiamy... i czekamy na fotki
Życzę dużo zdrówka całemu stadku.
Oczywiście mam nadzieję, że z tatą będzie tylko lepiej.
Dużo zdrówka i szczęścia

Pozdrawiamy... i czekamy na fotki

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Fotki, str 126
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Anka.
- Kontakt:
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Fotki Elishki, str 126
Cudowna brudnonoska
Mizianki dla Elishki i pozostałych.

Mizianki dla Elishki i pozostałych.
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Fotki Elishki, str 126
http://www.youtube.com/watch?v=ooxoVcKylGA
Chciałam wyłączyć dźwięk, ale nie wiem jak
I dziwić sie, że mówią, że zaszczurzeni nie są normalni
No i jeszcze jedno:
http://www.youtube.com/watch?v=neUYL11bg_0
Zamiast zdjęć bo dalej nie doszłam do ładu z aparatem
nagrywam starym cyfrówkiem.
Chciałam wyłączyć dźwięk, ale nie wiem jak

No i jeszcze jedno:
http://www.youtube.com/watch?v=neUYL11bg_0
Zamiast zdjęć bo dalej nie doszłam do ładu z aparatem

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Walka o banana str.126
haha...ale się uśmiałam!
Rozkoszniaki!
Bananowy paluszek najlepszy! 

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Walka o banana str.126
nin , przez Ciebie to ja tu zawedrowalam
http://www.youtube.com/watch?v=Nbg66kvUgOk&NR=1