a to z wracaniem do domu o brzasku podczas gdy czeka berbeć dobre, my jeszcze nie wypróbowaliśmy

Moderator: Junior Moderator
Nue , brakowało komu niby ? Tobie czy im ?Nue pisze:Brakowało tylko sztucznego oddychania
Co do odwagi , to nie ma czego podziwiać , bo przy powiece też nie wytrzymałam i zrejterowałam do drugiego pokoju , jako że przeszła mi przez głowę myśl o wiwisekcji…RattaAna pisze:o ja, unipaks, podziwiam za odwagę - ja jednak nie wytrzymałabym gdyby któreś szczurzaste szczęście zaczęło gmerać przy moich oczach;
a to z wracaniem do domu o brzasku podczas gdy czeka berbeć dobre, my jeszcze nie wypróbowaliśmy
księżniczka na ziarnku grochuunipaks pisze:Dobiło mnie dopiero to , że Czarnulki nie o wygoniły z łóżka nawet potrzeby czysto organiczne , w efekcie czego obudziłam się rano na osikanym prześcieradle pełnym twardych bobków.![]()
żeby to tylko na jednym , eh...!alken pisze: księżniczka na ziarnku grochu
o jeżżuu zazdroszczę Ci takiego wypoczynku, musisz być po takiej nocy baaardzo wypoczęta i wyluzowanaPomijam fakt seksualnych ekscesów sióstr oraz ich naparzania się tuż obok mnie z piskiem i wrzaskami , gonitwy po całej kanapie i niezrozumiałą dla mnie bijatykę o moje włosy
Przyznać się czy się nie przyznać... Przyznać się czy nie przyznać...unipaks pisze:(Tylko czy aby dobrze cię zrozumiałam ? Bo nie łakniesz przecie scenki ze mną jako ofiarą …hę?...)
Akka pisze:Akka , tylko siostry są krakowiankami (stamtąd zjechały) , my jesteśmy zdDolnymi Ślązakami.Unipaks czemu brak Twojego zgłoszenia na spotkanie krakowskie, hę???![]()
Może w związku z tym powinnam zmienić tytuł na inny, coby nikogo nie mylić?![]()
Ivcia pisze:
Dziękujemy za zdjęcia. Dziewuszki przepraszam i obiecuję poprawę. Proszę im przekazać, że ładnie wyszły nawet z nadąsanymi pyszczkami...
złe myślenie Ci się włącza, złe, niedobre, be...unipaks pisze:też dosyć długo Was z Krakowem mimowolnie wiązałam, nawet jak już doczytałam, że krakowiankami są szczury, a ludzie to wrocławiaki; siła sugestii tytułuAkka pisze:Akka , tylko siostry są krakowiankami (stamtąd zjechały) , my jesteśmy zdDolnymi Ślązakami.Unipaks czemu brak Twojego zgłoszenia na spotkanie krakowskie, hę???![]()
Może w związku z tym powinnam zmienić tytuł na inny, coby nikogo nie mylić?![]()
![]()
Ostatnio , gdy wchodzę do komórki po ziemniaki , mimowolnie wzrok podąża mi w stronę rezydującej tam klatki , a podczas szykowania obiadu mam wizje cudownie przespanej nocki… Eh…![]()
Powiało groząOdchodzi mi pogoda ducha , gdy patrzę za okno i widzę , że nieuchronnie się zmierzcha...
He he, pomyslal by kto, ze tak nad tym ubolewacieKurczę , w pokoju jest porozstawianych pod dostatkiem szczurkowych miejsc do spania, w sumie dziesięć , w pięciu różnych zakątkach , a one nękają nas w łóżku noc w noc.
To nie ludojady, tylko Eskimosi;) Oni ponoc tez lubia mydłoMamy w domu dwa ludojady! Nie wiem , jakie znalazły upodobanie w szarym mydle , ale autentycznie dokonały degustacji!!!![]()
![]()