Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
winogronem, czemu?
no i jak można samemu z siebie nabrać ochoty na a6w? no jak? chyba po winogronie...hehe
no i jak można samemu z siebie nabrać ochoty na a6w? no jak? chyba po winogronie...hehe
Rhenata, bo ja uwielbiam winogron! Jedyny owoc, który tak na prawde lubie.
Co do a6w, ja czasami mam takie zrywy i potrzebe aktywności
Zazwyczaj czekam aż mi przejdzie xD ale chce schudnąć jeszcze pare kilo, więc ćwiczenia mile widziane 
a6w zrobione, biore sie za brzuszki
Zobaczymy po ilu dniach wysiądzie mi kręgosłup
Co do a6w, ja czasami mam takie zrywy i potrzebe aktywności

a6w zrobione, biore sie za brzuszki

Zobaczymy po ilu dniach wysiądzie mi kręgosłup

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ejej! Chyba spotkanie nareszcie wypali! 6 osób 

Tez wcinałam dzis winogron
ma on chyba jakies pozytywne działanie
Ostatnim razem jak robiłam a6w poległam na bodajże 20tym dniu
a jakie były efekty hohoho
szkoda tylko , że pozniej sie rozchorowalam, nic nie cwiczylam, opychalam sie
i teraz trzeba zaczynac od nowa, tylko ze z 2 razy wiekszym tluszczykiem niz poprzednim razem 
Poprawiłam
/ Nina

Ostatnim razem jak robiłam a6w poległam na bodajże 20tym dniu

Poprawiłam

no ale WTF...co oni mają w ogóle do Twojego życia prywatnego? dajesz zdjęcia to niech oceniają Twój wygląd a nie kto te zdjęcia robi jak go nazywasz itp. itd.UprzejmaCegła pisze:Dzięki Rhenata za miłe słowa, ale im nie chodziło o mój wygląd, tylko:
1. Napisałam, iż Szymon chciałby zostać profesjonalnym fotografem. Wyśmiali.
2. Nie spodobał im się skrót TŻ oraz stwierdzili, że może nim być pies/szczur/kot/każde inne zwierze. Ubliżali.
3.Otrzymałam taką wiadomość. I chyba to najbardziej mnie wkurzyło, dlatego, że "wrzucił mnie do jednego worka" razem z innymi nastolatkami, nie znając mnie, nie wiedząc jakie mam poglądy, ile jestem z mym chłopem, co do niego czuję itp. itd. Gdybym była taka jak on napisał, olałabym mego Szymona od razu po jego wyjeździe, zdradzałabym, ale nie, nie zrobiłam tego, bo nie w głowie mi takie rzeczy, najważniejsze teraz aby wrócił, leję na jego kasę.Takich TŻ bedziesz miala jeszcze paru, wiec nie skladalbym na Twoim miejscu zbyt daleko idacych deklaracji.
Fakt, faktem, nie wiem jak to będzie za kilka lat, ale w każdym bądź razie będę się starać, żeby było jak najlepiej.
pewnie w ich mniemaniu najlepszą drogą zebrania portfolio jest dawanie d...jakiemuś superprofesjonalnemu fotografowi

przykre to, ale ludzie już tak mają- ja nie mogą swojej frustracji wyrzucić w świecie rzeczywistym to robią to w internecie, bo tak jest wygodniej i nie ponosi się konsekwencji.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Dzisiaj z ciekawości troche czytałamxMsMartax pisze: ma on chyba jakies pozytywne działanie![]()

Mają dużo np: potasu, wapnia, żelaza, magnezu, cynku, miedzi, boru. Zwiększają dotlenienie mózgu (może dlatego wczoraj sama z siebie zabrałam sie za nauke o 22?

Są nawet diety winogronowe.
Ale mają za to sporo kalorii

Dla mnie są na szczęście na tyle sycące, że oprócz nich jem tylko śniadanie

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, ty nie poprawiaj tylko ćwicz! 

Ejj no, zrobiłam serie a6w, 50 brzuszków (5x10 ojj źle z moją kondycją), chwile sie porozciągałam. Na razie chwila przerwyBabli pisze:Nina, ty nie poprawiaj tylko ćwicz!

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jak teściowa nie zabiła, to się samej chce popełnić samobójstwo..?
No koleżankom się chwalić dzisiejsza młodzież nie ma czym. Samobójstwo dla kręgosłupa, ot co.. 

Haha, teściowa nawet nie próbowała
Chyba mnie lubi ^^

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Póki nie będziecie prawnie parą 

A weź mnie nie denerwuj
Ma ktoś troche winogrona na zbyciu? Zjadłam swoje 1,3kg a do sklepu mi sie nie chce iść.
Co ja będe jeść do końca dnia? ;(

Ma ktoś troche winogrona na zbyciu? Zjadłam swoje 1,3kg a do sklepu mi sie nie chce iść.
Co ja będe jeść do końca dnia? ;(
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ja mówiłam, że mam przecież 

ja mam, ale ...heh sama zjem
20 listopada jadę do domu i muszę z 5 kilo schudnąć do tej pory
moja matka przez telefon ostatnio..
* schudłaś coś?*
wrrr!!!
a żeby cie krokodyle zjadły niewdzięczna kobieto
ja się jej nie pytam czy dalej pali jak smok, bo pewnie pali itp i czy przytyła.. znowu
ulubionym żartem mojego ojca przez pewien czas było wytykanie mi wagi w bardzo delikatnych żartach typu czy motor w ogóle rusza z miejsca jak jadę albo czy rower wytrzymuje te wagę i czy P. daje rade mnie podnieść...
a ja schudłam
sasasa

20 listopada jadę do domu i muszę z 5 kilo schudnąć do tej pory

* schudłaś coś?*
wrrr!!!

ulubionym żartem mojego ojca przez pewien czas było wytykanie mi wagi w bardzo delikatnych żartach typu czy motor w ogóle rusza z miejsca jak jadę albo czy rower wytrzymuje te wagę i czy P. daje rade mnie podnieść...
a ja schudłam

Ja mam na działce chyba jeszcze kilka kiści
. Ale głowy nie dam.