Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- UprzejmaCegła
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
wysłałam pw.
Dziewczyny, pogło Was
Wchodze na nk a tam 4 wiadomości: "o co chooooodzi?" "ooooo, zaproszenia"

Wchodze na nk a tam 4 wiadomości: "o co chooooodzi?" "ooooo, zaproszenia"
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
aż mi słabo, oddał mi małą
chyba jednak są w nim resztki ludzkich uczuć ...
mała jest cała i zdrowa, tylko trochę przestraszona bo schowała się pod bluzą i siedzi spokojnie a to do niej niepodobne
dziękuję za wsparcie, zwłaszcza Cegle ;*
chyba osiwiałam przez tą godzinę ;P
chyba jednak są w nim resztki ludzkich uczuć ...
mała jest cała i zdrowa, tylko trochę przestraszona bo schowała się pod bluzą i siedzi spokojnie a to do niej niepodobne

dziękuję za wsparcie, zwłaszcza Cegle ;*
chyba osiwiałam przez tą godzinę ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Patrz: podpis.
Teraz nikt nie powie, że nie wiedział o spotkaniu
.
Chyba uda się z lustrzanką na Gwiazdkę
.

Chyba uda się z lustrzanką na Gwiazdkę

Godzine temu ledwo mogłam ruszac ręką, a teraz rozpiera mnie energia
To jednak efekt wypicia pół litra napoju energizującego
W koncu nie moge sobie pozwolic, zebym zdychała juz przed godz. 19.00 skoro tyle jeszcze do roboty dzis
Ech... szkoda ze te napoje nie sa zbyt zdrowe...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Emocje trochę opadły i ... nie mogę ruszać ręką. Jest spuchnięta i delikatnie zasiniona (istnieje takie słowo? ;p). Bosko ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
- UprzejmaCegła
Re: Mój mały harem ;)
Ludzie są porąbani...
Dzwoniła do mnie siostra przyjaciółki...
Błagała mnie o zadzwonienie do Izy (siostry) z prośbą o otworzenie drzwi, bo ta z poj(piip)ną matką zamknęły się od środka...
Przyjaciółka... dla własnej siostry...
Będą płakać jak coś stanie się młodej... oj, będą...
Dzwoniła do mnie siostra przyjaciółki...
Błagała mnie o zadzwonienie do Izy (siostry) z prośbą o otworzenie drzwi, bo ta z poj(piip)ną matką zamknęły się od środka...
Przyjaciółka... dla własnej siostry...
Będą płakać jak coś stanie się młodej... oj, będą...
LaCoka, wspolczuje
dobrze że szczurcie jest juz z Toba 
Uh... dobrze, ze ja nie mialam takiej sytuacji z moim bylym, od ktorego dostalam moja Śp. szczurcie Blue, wprawdzie przy 'zerwaniu' ostro si wyszarpalismy, byly siniaki itd., ale na szczescie szczuras zostal ze mna.
Jestem zmeczona, schudłam (?) 2 kg w 2 dni... wszystko przez nerwy... moj TŻ ma ostatnio same problemy i jestesmy zmuszeni przetrwac to razem, a ja do wrazliwcow i nerwowcow naleze

Uh... dobrze, ze ja nie mialam takiej sytuacji z moim bylym, od ktorego dostalam moja Śp. szczurcie Blue, wprawdzie przy 'zerwaniu' ostro si wyszarpalismy, byly siniaki itd., ale na szczescie szczuras zostal ze mna.
Jestem zmeczona, schudłam (?) 2 kg w 2 dni... wszystko przez nerwy... moj TŻ ma ostatnio same problemy i jestesmy zmuszeni przetrwac to razem, a ja do wrazliwcow i nerwowcow naleze

Mój BTŻ ;P na szczęście poszedł w diabły i już nie nęka moich maleństw (mam dziką ochotę przegryźć mu tętnicę).xMsMartax pisze:LaCoka, wspolczujedobrze że szczurcie jest juz z Toba
Maleństwo poszło spać ale nigdy nie widziałam jej takiej przestraszonej (właśnie z tego powodu mam ochotę zrobić to o czym napisałam wyżej)
Przysięgłam sobie, że już nigdy nie pozwolę na to żeby ktoś tak nieodpowiedzialny dotknął dziewczynek (pozakładam kłódki na drzwiczki czy cóś ;P)
Poszłam sobie spać o 1.30. Wstałam wyspana jak nigdy o 3.45
Nie ma to jak dłuuuuugi sen

Nie ma to jak dłuuuuugi sen

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Oddałam moje nowiutkie (miesiąc mają!) dżinsy z Lee mojej mamuśce... Chlip, chlip. Takie śliiiczne a na mnie wyglądały teraz jak worek na ziemniaki
Musze wygrzebać z szafy jakieś spodnie w które nie wchodziłam, bo nie mam w czym chodzić
Blech, jade do Katowic. Jak ja nie lubie tego miasta

Blech, jade do Katowic. Jak ja nie lubie tego miasta

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
katowice syf 
ej, jeśli nie jestem w stanie zidentyfikować osób zapraszających mnie do znajomych na NK, nie akceptuję!
figa!
:/

ej, jeśli nie jestem w stanie zidentyfikować osób zapraszających mnie do znajomych na NK, nie akceptuję!
figa!
:/
ten się nie myli, kto nic nie robi
- UprzejmaCegła
Czyli wstęp tylko dla vipów?
hie hie hie, ja zostałam przyjęta...
hie hie hie, ja zostałam przyjęta...

- UprzejmaCegła
Coś wam powiem w tajemnicy... idę spać
braaaanoooc