Kira i Coco; )

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Kaczkins

Kira i Coco; )

Post autor: Kaczkins »

Witam Witam wszystkich gorąco ;) posiadam swoje dwa małe szczurki jeden zakupiony wczoraj (Kira) a drogi dzisiaj (Coco) :) niestety narazie nie mam aparatu ani fajnej komórki by zrobić fotki i pokazać (kwestia 2-3 dni) :) aczkolwiek mogę je narazie opisać :)

Kira - Szczurek Szaro - Biały z różowym ogonkiem , bardzo ruchliwy nie potrafi usiedzieć w miejscu :D chyba że się zmęczy :) łobuziara mała :) Jednak co najlepsze, w sklepie powiedziano mi to że to samiec i nazwałem go Arnold :D dopiero dzisiaj z dziewczyną doszliśmy do wniosku że to samiczka :)

Czytałem forum, rozmawiałem z paroma ciekawymi osobami (bardzo Wam Dziękuję za rady :) ) i właśnie przez to powstała Coco (czyt. Koko) :)

Coco - Calutki czarny (prawie jak dziki szczurek :) ) z czarnym ogonkiem ale nie do końca, bo końcówka jest rózowa :) całkowite przeciwieństwo do Kiry, ona zaś jest spokojna, przytulaska ;) i już mnie zaczeła akceptować :) (niestety Kira chyba zaakceptowala bardziej moją dziewczynę hehe :D )

Co mogę jeszcze napisać?? :D chyba tyle, mam dopiero drugi dzień hehe :):D jak będę mieć możliwośc to wgram fotki :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Re: Kira i Coco; )

Post autor: UprzejmaCegła »

Kaczkins pisze:Jednak co najlepsze, w sklepie powiedziano mi to że to samiec i nazwałem go Arnold :D
Umarłam :D

Mizianko dla pań ode mnie i mych panów ;) pozdrawiamy :)

czekam z upragnieniem na zdjęcia... ;D
Kaczkins

No i się zaczeło ;) zobaczyłem jak moje dwa szczurki walczą... czy to jest właśnie ta dominacja?? nic temu slabszemu nie grozi?? teraz w domku siedzą i tylko takie delikatne od czasu do czasu piski słysze.. :( raz patrzę a tu Kira na Coco, drugi raz patrzę a tu zmiana, Coco na Kirze .. :(??
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

Tak, to jest dominacja, ale jeżeli bójki będą poważne to rozdziel dziewuchy, żeby bidy sobie nie narobiły :)
Kaczkins

spoko, teraz chyba doszły do porozumienia :D:) leżą obok siebie i zasypiają.. ;) boże szkoda że nie mam aparatu.. :(:(
Kaczkins

Witam Witam ;) mam jakieś tam zdjęcia, niestety tylko jednego ogonka bo Coco zwiewała :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4c ... 90ef2.html - bo pod polarkiem jest najlepiej ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8d ... 29801.html Kira w całej okazałości ;) :D
Awatar użytkownika
UprzejmaCegła

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8d ... 29801.html
Jak się klusia wyciąnęłaaa :) cudna ta pannica, ale ja nadal czekam na Coco ;)
Kaczkins

Coco będzie ale dopiero jutro :D:D:D muszę jeszcze tylko obczaić gdzie jej fotkę zrobić :D:D:D
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

śliczne ogonki =)\

a ja nadal czekam na zdjęcia dokumentów na gg =]
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”