Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- UprzejmaCegła
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Moje ciuki są straaaaaaszliwie zaciśnięte! 

pierwszy panel -6 trafień, zero wygranej
drugi panel-7 trafień, zero wygranej
moi drodzy jesteśmy blisko, zapraszam jutro o tej samej porze na 'kciuko wspieraczy za tysiaka'
wszystkim bardzo dziękuje
jutro trzymamy jeszce mocniej
Cegła, a u stop trzymałaś?
drugi panel-7 trafień, zero wygranej
moi drodzy jesteśmy blisko, zapraszam jutro o tej samej porze na 'kciuko wspieraczy za tysiaka'
wszystkim bardzo dziękuje

Cegła, a u stop trzymałaś?
- UprzejmaCegła
Trzymałam u stóp aż mnie paluchy bolą 
Pragnę się dołączyć do konkursu Rhenaty
jutro kupuję totka 
Jak wygram, to również po 1000 zł dla każdego z "kciukotrzymaczy", lecz... jutro nowa lista
Dobranoc państwu i do przeczytania

Pragnę się dołączyć do konkursu Rhenaty

Jak wygram, to również po 1000 zł dla każdego z "kciukotrzymaczy", lecz... jutro nowa lista

Dobranoc państwu i do przeczytania

sasasasa , nie robię już tam of topa bo mnie zgryzaNo Rhenata, dzięki, że robisz mi reklamęJestem Ci niezmiernie wdzięczna
Jeszcze trochę to zostanę forumowym zboczeńcem...

ale ja bym ten harem razem z tobą prowadziła, co ?
no to jutro lista od nowa, jak się pojawię to dam znać ze zaczynamy deklarować kciuki na irlandzkie lotto a cegła poprowadzi swoje, można się deklarować na oba, co myślisz Cegiełko? he? czy organizatorzy mogą deklarować kciuki na wygrana u drugiego organizatora?
- UprzejmaCegła
Mogłabyś prowadzić ze mną harem
na moje oko nadajesz się idealnie 
A co do jutrzejszego losowania to nie wiem, właściwie można by zrobić dwie listy, gdyż więcej osób będzie miało szansę na wygraną lub... jedną i każdy po 2 tysiaczki na łeb
jak myślisz, co będzie lepsze?

A co do jutrzejszego losowania to nie wiem, właściwie można by zrobić dwie listy, gdyż więcej osób będzie miało szansę na wygraną lub... jedną i każdy po 2 tysiaczki na łeb

jedna lista i dwie szanse na wygrana 

Nooo, jak tak się bawimy, to ja zgłaszam swoją kandydaturę na jurorkę w castingu na członkinie haremu. W końcu jestem lesbijką, więc może chociaż do czegoś się przydam 

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
hehehe, Asmena
przydaszzzz sie przydasz...

śnieg pada 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
co za pogoda... tylko wlezc do wanny z goracą wodą...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nie ma to jak grać na uczuciach cudzych 

K..! Jestem tak wściekła, że prawie rozniosłam pół kuchni... Mój psychopatyczny pan były, o którym pisałam kilka stron wcześniej usunął mi konto na gronie i nk ... on jest nienormalny 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
A że tak zapytam.. skąd miał hasła? Bo usunąć konto można tylko będąc zalogowanym?