Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
No ... 

lavena, łał.. 
A u mnie mokro, zimno i w ogóle do d....

A u mnie mokro, zimno i w ogóle do d....

!@#$% ^&*!
no i dupa nie ognicho
. a to już miała być ostatnia taka okazja.
no i dupa nie ognicho

I TAK UMRZESZ.
U mnie jest bialutko ;P drzewka już pięknie obsypane a droga do brami zasypana ;P i cały czas jeszcze pada 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Ła, Lavena ..
Witaj zimo!
Ja jak dzisiaj rano na dworze byłam (gdzieś tak o 7.40) to przez chwilkę grad padał taki malutki
Ale gdybym się obudziła i zobaczyła śnieg.. to nie wiem czy pomyślałabym że śnię, czy że przespałam jesień
Hahah, tak myśląc o śniegu przypomniała mi się śnieżyca w Szczecinie, co wypadła akurat na testach szóstoklasisty
Najpierw nie wiedziałam czy iść do szkoły czy nie. Później, jak ich jednak nie napisaliśmy, to siedziałam 4 godziny na śniegu, i gołymi rękoma robiłam igloo
. 2 koleżanki poszły wcześniej, a 2 ze mną zostały i mi śnieg podawały
Tu mam zdjęcie jeszcze nie dokończonego

Mieścił się tam siedzący człowiek
No może nie dorosły, a siedząca 12latka
I o dziwo po tym wszystkim nie zachorowałam 

Ja jak dzisiaj rano na dworze byłam (gdzieś tak o 7.40) to przez chwilkę grad padał taki malutki

Hahah, tak myśląc o śniegu przypomniała mi się śnieżyca w Szczecinie, co wypadła akurat na testach szóstoklasisty

Tu mam zdjęcie jeszcze nie dokończonego

Mieścił się tam siedzący człowiek

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
choooolera :/. 'przesyłanie na serwer nie powiodło się'. a wgrywałam to 3h... nici z filmiku. a nie mam na youtubie konta, żeby to wrzucić.
a nie, mam konto. za 2,5 h będzie filmik.
a nie, mam konto. za 2,5 h będzie filmik.
Ja chcę śnieg... Ja chcę śnieg... U nas tylko grad wczoraj po szybach walił
...
A JA CHCĘ ŚNIEG!!!

A JA CHCĘ ŚNIEG!!!
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Z butów wylewa się woda... ZE MNIE! Też się wylewa. Już wiem za co nie cierpię ciapowatego śniegu 

http://www.youtube.com/watch?v=kjHXPPBKLNU tadam ;d. radzę dać na maxa głośniki
. wiem, że nie słychać co mówimy, ale to tam mało ważne.

Jutro operacja Hanny.
A ja panikuję...
A ja panikuję...

W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Mars, Mars, Mars atakuje,
Zadnej litości nie czujeeeeeee....
Zadnej litości nie czujeeeeeee....

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
właśnie zrobiłam pyszna sałatkę studencka
popiłam ja winkiem i jest mi dobrze

Rhenata to podziel się przepisem