Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
no to kup cos z ubranka tylko raczej takie mniej wiecej uniwersalne, zeby przezylo roznice w rozmiarze , fajne rajstopy, sweterek .
Ewentualnie bizuterie , kwiatek - orchidee , kosmetyk , jak masz mniej wiecej wiedze jakiej firmy kosmetyki jej odpowiadaja lub jaki rodzaj zapachu. Mozesz kupic tez prezent z ktorego bedzie w pierwszej chwili srednio zadowolona, ale moze docenic pozniej np bilet do kina czy teatru, kupon do dobrego fryzjera czy cos w tym stylu , na zasadzie w pierwszej chwili sceptycznie bo np sama by nie poszla do fryzjera czy do kina , ale zeby potem byla zadowolona.
Ja mojej mamuśce na urodziny zrobiłam (ponieważ jest baaardzo sentymentalna) antyramę w której umieściłam nasze różne wspólne zdjęcia, od momentu kiedy była w ciąży przez wszystkie etapy mojego rozwoju, każde zdjęcie opatrzone oczywiście odpowiednim komentarzem mama popłakała się ze wzruszenia i powiesiła "dzieło" w sypialni