Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
nie wiem, nalazlam przypadkiem przez nine , powalilo mnie to sie w pseudo SB dziele 

yss, a Twoja mama lubi spac pod czyms takim? bo np moi rodzice jak dostali kilka takich pościeli to jedna wylądowała u mnie, druga u babci a trzecia lezy w szafie.
ano lubi w takich przytulnych.
tzn o ile wiem to to można pakować w pościel wierzchnią
chodzi o ciepełko i przewiewność itp 
tzn o ile wiem to to można pakować w pościel wierzchnią

ten się nie myli, kto nic nie robi
ja mam zapakowane w pościel ale to strasznie ciężkie jest i nawet w zimie wole spac pod normalną, cienka kołdrą..
a może własnie jakis pakiet kosmetyczny + fryzjer..? albo jakieś spa?
a może własnie jakis pakiet kosmetyczny + fryzjer..? albo jakieś spa?
oj myślałam i o tym, ale ona do spa w życiu nie pójdzie, zapomnij 
do fryzjera chodzi, owszem, z własnej inicjatywy.

do fryzjera chodzi, owszem, z własnej inicjatywy.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
juz ,ale tak nawiasem mowiac to co to za nowa moda na robienie smoków?
O mamo, jak ja wyglądam
Sama siebie nie poznaje 
Haha, mam tak świetny humor, że impreza musi być rewelacyjna

Haha, mam tak świetny humor, że impreza musi być rewelacyjna

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
To sie pokaz 

-
merch, ja nie mogę takich wariactw oglądać bo mi się 'ziemskiemu człowiekowi' nóż w kieszeni otwiera
sąsiad z góry, 'mega przystojny'
(czyt. mały, stary, łysiejący, chlejący piwsko codziennie, z brzuchem bez koszulki paradujący, brudne zęby, śmierdzi...) urządza sobie dwu osobowa potańcówkę w pokoju w tej chwili
a polega to na tym ze zaprasza emerytowana pracownice A4 i biegają za sobą po pokoju popiskując jak szczury w rujce w rytm disco polo i biesiadnych ew. weselnych utworów....suuuper
dajcie mi coś ciężkiego na sen i butelkę czegoś mocnego..please

sąsiad z góry, 'mega przystojny'

a polega to na tym ze zaprasza emerytowana pracownice A4 i biegają za sobą po pokoju popiskując jak szczury w rujce w rytm disco polo i biesiadnych ew. weselnych utworów....suuuper
dajcie mi coś ciężkiego na sen i butelkę czegoś mocnego..please
rozwalilas mniebiegają za sobą po pokoju popiskując jak szczury w rujce w rytm disco polo i biesiadnych ew. weselnych utworów....suuuper
mam katar co gorsza nie tylko ja ....

oj zmęczyli się i ściszyli muzyczkę, teraz pewnie przytulanko...

a moja chora wyobraźnia podsuwa mi straszne obrazy, nie będę dzisiaj spać, oj nie będę...
Znalazłam u Harrego guza. Powyżej tylnej łapki. Jest okrągły i nie zrośnięty z cialem, można nim ruszać. Kurcze, w poniedziałek idę do weta. Narazie obserwuje i podejrzewam kaszaka. Dostał beta gluka. Ech... Zaczyna się to o czym do tej pory tylko czytałam
.
Trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego.

Trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego.