Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Czy wie ktoś może jakim programem nagrać film w formacie RMVB na płytę dvd?
Wrr.Nie spałam do 4 rano, bo byłam u siostry która miała urodziny, i była impreza.
I męża sobie nawet znalazłam
A w piątek najprawdopodobniej powtórka z rozrywki bo urodziny Izolda są.
I męża sobie nawet znalazłam

A w piątek najprawdopodobniej powtórka z rozrywki bo urodziny Izolda są.

A ja byłam wczoraj na parapetówce u ciotki
. Wódka z Pepsi to coś okropnego! Nie wiem jak oni to mogli pić... FE!

Ale wodka z red bullem jest mniam! 
Powiedzcie co moge kupic mamie na 40ste urodziny? Chce zeby to bylo trwale
.

Powiedzcie co moge kupic mamie na 40ste urodziny? Chce zeby to bylo trwale

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Hej, piszę tu, bo nie wiem gdzie indziej - mam problem z PW - w ogóle nie mogę wysyłać (przyjść przychodzą).
Czy ma ktoś e-maila lub inny kontakt do do Izabeli ?
Czy ma ktoś e-maila lub inny kontakt do do Izabeli ?
Teli, red bulla niestety nie mieli
...
A jaki oni mają zajefajny kibel, ja cie..
! Jak sie opuszcza klapke, to ona nie leci tak sru w dół, tylko sie powolutku opuszcza
. Jak oglądaliśmy dom to to zrobiło największą furorę
. Mają jeszcze takie fajne odkurzaczyki w kuchni i w przedpokoju. Podmiatasz, naciskasz i śmieciuchy lecą do odkurzacza w garażu
. I jeszcze ten taki, no, taki ten w drzwiach co sie wsuwa do drzwi jak naciśniesz klamkę... to mają na magnez (s? nigdy nie mogę zapamiętać). No i obowiązkowo szafeczki zamykane automatycznie
.
A jak fajnie musiałam wyglądać jak zamykałam i otwierałam po kolei: szafeczki, klozet i drzwi. lol
Dziecko ze wsi do Wrocławia przyjechało, oj
.
A jaki masz problem z wysyłaniem? Są w 'Do wysłania"? Jeśli tak, to dojdą jak Izabela wejdzie na forum.

A jaki oni mają zajefajny kibel, ja cie..

A jak fajnie musiałam wyglądać jak zamykałam i otwierałam po kolei: szafeczki, klozet i drzwi. lol
Dziecko ze wsi do Wrocławia przyjechało, oj

A jaki masz problem z wysyłaniem? Są w 'Do wysłania"? Jeśli tak, to dojdą jak Izabela wejdzie na forum.
Z colą jest pyszna! A to przecież prawie to samoogonowa pisze: Wódka z Pepsi to coś okropnego! Nie wiem jak oni to mogli pić... FE!

Ja wczoraj żłopałam wódke z sokiem bananowym i odrobiną porzeczkowego. Pycha!
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
no nic , moja dentystka dostanie opierdziel
lavena ,bardzo możliwe ze to kanał ale tez możliwe ze się obluzowało wypełnienie, namiętnie żułam gumę
no zobaczymy, za miesiąc dopadnę dentystkę

lavena ,bardzo możliwe ze to kanał ale tez możliwe ze się obluzowało wypełnienie, namiętnie żułam gumę

no zobaczymy, za miesiąc dopadnę dentystkę
lavena, robisz bazarek w śmietniku? 

Babli możesz usunąć? Bo chciałam zobaczyć czy jest ok i przez przypadek wysłałam.
Oczywiście 

grrrr i nie poszlam na film utknelam w sklepie z butami :/ widzialam takie ladne buty ale z zamszu no
i kurcze z zamszu na zime 

- UprzejmaCegła
Takie uroki bycia kobietą 

Trzymajcie mnie, bo zabiję... Zamorduję z premedytacją i będę się z olbrzymim uśmiechem na gębie patrzeć jak cierpi podczas śmierci ta pieprzona szmata...
- UprzejmaCegła
Przepraszam, czy to do mnie?