Ech, przykre to strasznie
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
A do kogo Dinuś pojedzie? Chciałabym utrzymywać kontakt z właścicielami Bąblowej rodziny.
Załuje, że nie moge bardziej pomóc...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mysle, ze nowa Pancia sie ujawni w odpowiednim dla niej momencieNina pisze:A do kogo Dinuś pojedzie? Chciałabym utrzymywać kontakt z właścicielami Bąblowej rodziny.
Ech, przykre to strasznieZałuje, że nie moge bardziej pomóc...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Aa... To forumowo znany domek, czy dopiero poznamy
?
Heh, ale numer
Była właścicielka Lary chodzi do tej szkoły co ja
Co lepsze: do klasy z moim lubym
Heh, nie poznałam jej wczoraj 
Była właścicielka Lary chodzi do tej szkoły co ja
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, zabawnie 
Jeju siedze u znajomych przez 2 tygodnie i zajmuje sie ich psem bo wyjechali i ogrzewanie wysiadlo :/ grrrr masakra :/
Padam z nóg. Pogoń za butami na zimę oficjalnie zakończona. Buty zakupione . uff 

ale Ci zazdroszcze ja od 2 tygodni szukam butow i nie kupilam
jeszcze 
Pytanie mam: ma ktoś last.fm ?
Ja też, nawet ponad 2 tyg, ale w końcu trafiłam na takie które mi się podobają i dzieki bogu w końcu na mój rozmiar (co było baaardzo ciężkie)
Heh. Moj pies położył się koło klatki ze szczurami i nie pozwala sie nikomu zbliżyć . Pilnuje
Heh. Moj pies położył się koło klatki ze szczurami i nie pozwala sie nikomu zbliżyć . Pilnuje

Tiaa, już widze jak dzisiaj pośpie 
Lara wyczynia takie cuda, że sie tego opisać nie da! Właśnie wciąga przez pręty polar, którym jest nakryta klatka. Jedna ścianka jest odkryta, więc widze co wyprawia. Wiesza sie cała na tym polarze, trzymając go w zębach i miota, żeby wciągnąć do środka
Wariatka!
Jak ja ją oddam?!
Lara wyczynia takie cuda, że sie tego opisać nie da! Właśnie wciąga przez pręty polar, którym jest nakryta klatka. Jedna ścianka jest odkryta, więc widze co wyprawia. Wiesza sie cała na tym polarze, trzymając go w zębach i miota, żeby wciągnąć do środka
Wariatka!
Jak ja ją oddam?!
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Właśnie skończyłam oglądać "Ostatni dzwonek" I chyba leci na moją listę ulubionych filmów 
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
- UprzejmaCegła
Śliczny ten avatarek