Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mam w nosie, nie ide jutro do szkoły. I tak nie moge pisać...
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ja jutro do Warszawki jadę ^^ I wreszcie spotkam się z moim partnerem z JTF, tłumaczem Dealusem ^^ I, jak przystało na fanów mangi, anime i Japonii- idziemy na sushi ^^
A tak w ogóle, to beznadzieja, dziwnie się czuję xD
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Ejj.. już mi się wszystko miesza, dzisiaj myślałam że jest środa, potem że czwartek (czyli dobrze ) a teraz że piątek i tak sobie myślę: hmm, Nina nie idzie do szkoły... przecież jutro sobota
Hah..
Nadepnę glanem na glana koleżanki haha Nie wiem czemu ale mam ochotę to zrobić Pewnie zobaczymy się dopiero na mackonie ale cóż
A ten katar mnie wykańcza
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
To do mnie?
Jeśli tak to nie.
Szczur mnie poturbował dość solidnie (fotki w naszym temacie)
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Bleee, mam kolokwium z immunologii w poniedziałek, a obok leży sobie Dukaj, no i jest tyle ciekawszych rzeczy do roboty niż wkuwanie o toll-like receptors i różnych rodzajach cytokin i ich działaniach... FUUUJ!
Hmm, jakie studia byłyby odpowiednie dla osoby zakochanej w biologii ale nienawidzącej chemii?
Chce zdawać mature z biologii, ale chemii sobie nie wyobrażam. Ledwo na dwójach przeżyłam 2 lata chemii w szkole średniej, na szczęście już mi sie skończyła...
Biologia (jako kierunek) mi sie podoba, ale tam podobno bardzo dużo chemii i sporo fizyki. Jak tak dalej pójdzie to pójde na ratownictwo medyczne
A marzył mi tech. wet. Bo weterynaria to już wyższa szkoła jazdy.
Jak się uprzesz, to wszystko jest do zdania, tak więc jeśli marzysz o wecie, to się nie poddawaj! Ja miałam ogromny problem z fizyką, ale po studniówce zaczęłam ryć fizę jak dziki bawół, no i... poszła mi najlepiej ze wszystkich matur xD 90%, w szoku byłam.